teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Yarın eve döndüğümde kurcalıyayım bakalım ,teşekkür ederimbuldum fakat redline tabanlı tuner sorun oldu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yarın eve döndüğümde kurcalıyayım bakalım ,teşekkür ederimbuldum fakat redline tabanlı tuner sorun oldu
Sadece 42 derece mi var alperVar
Yeni modeller gx6605s işlemcili free iptv ve xtream destekli. Free server yok sanırım. Redline g45 ile benzer tabanlı kumandalar ve tumer uyumlu av2018 tuner olması lazım. Hatta şimdilerde yeni menülü bir yazılım çalışması var hiremco tarafinda.
Benim gibi merkezi sistem yüzünden tek çanak kullanmak zorunda olanlar için iptv büyük avantaj, xtream hesap ekleyip kullanıyorum.
Malesef öyle emmi, eskiden bir diseqc motorlu çanak vardi, ev değişince merkezi sistem tek canak devam ve iptv devam, İnternet hızım iyi, iptv işimi görüyor fazlasıyla.Sadece 42 derece mi var alper
Sana nasıl yetiyor acaba,sanmıyorumMalesef öyle emmi, eskiden bir diseqc motorlu çanak vardi, ev değişince merkezi sistem tek canak devam ve iptv devam, İnternet hızım iyi, iptv işimi görüyor fazlasıyla.
Yetiyor abi, şuan şartlar öyle gerektiriyor, iptv para vermiyorum o yüzden problem yok.Sana nasıl yetiyor acaba,sanmıyorum
Köyde çanak vardı diseq motorlu,köy evini satınca Gaziemir'e getirdim,90lık çanakla ki bizde 4 çanak var merkezi sistemde,yönetici arkadaşa balkona takmak istediğimi söyledim" bunların tamirini-ayarını sen yapıyorsun ,sen takmayacaksın da ben mi takacağım dedi ve izin verdi,geçen toplantıda da "alatin bey ölene kadar çanağı kalsın" dendi,herkes de kabul etti (ayrımsız)
Yani bende de var iptv ama uydu olmadan olmuyor be alper,illa kurcalıyacağım işte
Daha önce vermiştim alperGx6605s nustcam (1yıl) server ve nust (3ay) iptv destekli yazılım, botech piko kumanda çalışır, menü İngilizce.
edit...Daha önce vermiştim alper
Botech Piko 600 Nuts cam free server
Gerçi yazılım yüklemek çok anladığım konu değil ama, bendeki meşhur botech piko 600 cihaza geçenlerde yeni bir yazılım attım (rs232 ile) ,sanırım bana acıdı herhalde ki 1 yıl free server ve iptv verdi :) Tuner yazılımı zayıf ama iş görüyor :ok *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için...tavsiyeforumu.com
Sayın teraspy Emmi foruma giriş yaptığında bilgi paylaşacaktır. Konuyu takip etmeye devam edin.Selamlar. Hiremco combo king plus cihaz dondu hiç tepki vermiyor, yazılım atmak istiyorum ama rs232 girişi yok. AV ve usb girişi var. Nasıl yazılım atabilirim bilgisi olan var mı?
Hiremco ile ilgili bilgim yok maalesef ,ama belki sevgili A A.Bozoğlu biliyorsa nasıl yükleneceği hakkında bilgi verebilirSelamlar. Hiremco combo king plus cihaz dondu hiç tepki vermiyor, yazılım atmak istiyorum ama rs232 girişi yok. AV ve usb girişi var. Nasıl yazılım atabilirim bilgisi olan var mı?
Hiremco combo kıng ve combo kıng süper diye iki ayrı model var bildiğim kadarıyla, donanım ve işlemcileri farklı. combo kıng süper modeli gx6605s işlemcili diğer model sunplus olması lazım, cihazda rs232 yok ise kapağı açıp bakmak lazım, bord üzerinde olabilir yoksa flaş sökülüp yazılması lazım.Hiremco ile ilgili bilgim yok maalesef ,ama belki sevgili A A.Bozoğlu biliyorsa nasıl yükleneceği hakkında bilgi verebilir
Teşekkür ederim alperHiremco combo kıng ve combo kıng süper diye iki ayrı model var bildiğim kadarıyla, donanım ve işlemcileri farklı. combo kıng süper modeli gx6605s işlemcili diğer model sunplus olması lazım, cihazda rs232 yok ise kapağı açıp bakmak lazım, bord üzerinde olabilir yoksa flaş sökülüp yazılması lazım.
Rica ederim emmi, ben biraz balık (iptv) avına çıkayım.Teşekkür ederim alper