teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Kendi sitelerinde yok,ilginç B olması özel üretimmidir nedirZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.şu
Cihaz etkinleştirmesi varmış etkinleştirme yapılmadan hiç bir özellik çalışmaz diyor Emmi.Şöyle bir şey de var ,nedir bilmiyorum ,lisans diyor:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben tam bilmediğimden verdim linki ,eh ingiliceden de anlamamCihaz etkinleştirmesi varmış etkinleştirme yapılmadan hiç bir özellik çalışmaz diyor Emmi.
Başlatmak
NVR/DVR'nin ömrünü uzatmak için doğru başlatma çok önemlidir.
Adım 1 Güç kaynağını bir elektrik prizine takın.
Adım 2 Güç düğmesine basın (bazı modellerin ön veya arka panelinde güç düğmesi olabilir).
Cihaz çalışmaya başlar.
Cihazınızı Etkinleştirin
Aktivasyondan önce hiçbir işleme izin verilmez. İlk kez erişim için bir yönetici ayarlanması gerekir
Cihaz aktivasyonu için şifre. Cihazı ayrıca web tarayıcısı, SADP veya istemci aracılığıyla da etkinleştirebilirsiniz.
yazılım.
Adım 1 Yeni Parola Oluştur ve Yeni Parolayı Onayla'ya aynı parolayı girin.
Adım 2 İsteğe bağlı olarak, ayrılmış e-posta, Hik-Connect, güvenlik soruları ayarlayın veya parola için GUID'yi dışa aktarın
gelecekte sıfırlanıyor.
Adım 3 Ağ kamera(lar)ını etkinleştirmek için şifreyi ayarlayın
Onu deniyorum zaten.
Tam olarak bu değil. Beyaz benimki attığım bağlantıdaki gibi.Barış Bayraktar ,tamam şimdi buldum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Alt yazıyı aç izle nasıl IP aldıracağını anlatıyor IP aldıramazsan çalışmaz..Onu deniyorum zaten.
Tam olarak bu değil. Beyaz benimki attığım bağlantıdaki gibi.
IP alana kadar tekrar tekrar açıyor aldıktan sonra dns 8.8.8.8 ikisinide aynı giriyor..DHCP açınca altta IP çıkmıyor benim. O zaman bağlantıda sorun var, anladım.
Barış Bayraktar ,tamam şimdi buldum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Aynı sorun bende de var. Çözümü nedir?