Üstat soketleri kontrol ettim sorun yok gibi. voltaj ölçümü 8,26v çıkıyor. Voltaj kaç olmalı. Ledlerin hepsinin birden patlaması mümkün mü? Ledlerden emin olmadan ön paneli dağıtmayayım dedim. Malum panel riskli. Elimde kalacak diye korkuyorum.Ledlerin takıldığı soket kartında ark olabilir ledleri sökmeden soket kartının vidalarını sökün kartı dikkatlice geriye çekerek çıkartıp kontrol edin yada fotoları foruma ekleyin bakalım
Üstat cevap geç oldu. Araya bayram girdi. + şerit ledin biri arızalı. O şeridi takınca büyük ihtimal korumaya geçiyor. Ledlerin lehimi Çok mu riskli. Yada yapılabilir mi? sadece led almak istesek hangi ledi almamız gerekiyor? Sadece zevkten ve meraktan uğraşıyorum. Yoksa o kadar vida sök tak, paneli kaldır çok riskli.90-100 volt olması lazım besleme karı korumaya geçiyor olabilir.
Hiç çalışmadığım bir firma fmr led ve yuxin den led alırım . Bardaki ledi havya ile söküp takmak sıkıntılı bunun için ütü tabanı lazım barı tabana oturtup arızalı ledi kenara çok rahat alabilirsiniz .İlk zamanlar led olamayınca uğraşılıyordu şimdi led imalatçısı çok.Aldığınız firma ile görüşün belki değiştirir. Eski ledler elinizde ve hasar yoksa onunla deneyinÜstat cevap geç oldu. Araya bayram girdi. + şerit ledin biri arızalı. O şeridi takınca büyük ihtimal korumaya geçiyor. Ledlerin lehimi Çok mu riskli. Yada yapılabilir mi? sadece led almak istesek hangi ledi almamız gerekiyor? Sadece zevkten ve meraktan uğraşıyorum. Yoksa o kadar vida sök tak, paneli kaldır çok riskli.
led aldığım adress bura. çoğu yere göre hesaplı ama kalite nasıl bilmiyorum. O yüzden sadece kaliteli led alıp lehim yapmak istiyorum(Tabi olursa)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Eski ledler orjinal sağlam ama mavi ışık veriyor. O yüzden zamanında değişmiştim. Bir sıra eski led ile çalışıyor. Firma polatlıda ama elden teslimi yok. Sadece internet siparişi varmış. Ütü Tabanı havyayı eritebilir mi? Ürün sayfasında yazanHiç çalışmadığım bir firma fmr led ve yuxin den led alırım . Bardaki ledi havya ile söküp takmak sıkıntılı bunun için ütü tabanı lazım barı tabana oturtup arızalı ledi kenara çok rahat alabilirsiniz .İlk zamanlar led olamayınca uğraşılıyordu şimdi led imalatçısı çok.Aldığınız firma ile görüşün belki değiştirir. Eski ledler elinizde ve hasar yoksa onunla deneyin
Tek tek deneyin arızalı led barı bulursunuzEski ledler orjinal sağlam ama mavi ışık veriyor. O yüzden zamanında değişmiştim. Bir sıra eski led ile çalışıyor. Firma polatlıda ama elden teslimi yok. Sadece internet siparişi varmış. Ütü Tabanı havyayı eritebilir mi? Ürün sayfasında yazan
- Led: Smd 2835 3v 60mA led görünüyor. Tekil olarak ledler zaten çok ucuz. Asıl kalitelisini bulmak lazım.