Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu linkteki yazılım hı lever 49 uhl 650 yüklenir mi ve bu yazılımları yükledigimiz zaman mb 130 seri leri var nasıl anlayacagı yardımcı olursanız sevinirimMarkası hı lever 49uhl 650 modeldir ve biz bu cıhaza yuklersek sıkıntı olur mu ve ben cıhazın pixesell özeligini actım ama menüde acamıyorum sadece demo var acık kapalı olduğunu nasıl bilirimServis menüsü sizin TV ye ait ise yüklenebilir. ,Zaten o güncelleme bu gün geldi
Pix ayarı yok ,açıldıysa ki bana kalsa hep açık zaten ,göremezsinMarkası hı lever 49uhl 650 modeldir ve biz bu cıhaza yuklersek sıkıntı olur mu ve ben cıhazın pixesell özeligini actım ama menüde acamıyorum sadece demo var acık kapalı olduğunu nasıl bilirim
Yazılım sıkıntı verımı yüklersen şu an 5Pix ayarı yok ,açıldıysa ki bana kalsa hep açık zaten ,göremezsin
Peki o zaman yazılım sıkıntı olur mu yuklersem şu an yazılımı 5.28.7.4 yüklü televizyon yeni acıldıgında wifi yeniden baglamam lazımPix ayarı yok ,açıldıysa ki bana kalsa hep açık zaten ,göremezsin
Bluetooth özeligini acabilirmiyim toolbox proramından TV içine bilgisayardan baktım yani demek istediğim bu cıhaz hangi Vestel modeline eş degerse onu özelikleri gelirmiYazılım sıkıntı verımı yüklersen şu an 5
Peki o zaman yazılım sıkıntı olur mu yuklersem şu an yazılımı 5.28.7.4 yüklü televizyon yeni acıldıgında wifi yeniden baglamam lazım
Yazılım konusuna hiç girmem sevgili nurican , eğer tvde BT yazılımı varsa açabilirsin tabii ,olmazsa çalışmaz Bt zaten ,ama yazılım konusunda dikkatli olmalısınYazılım sıkıntı verımı yüklersen şu an 5
Peki o zaman yazılım sıkıntı olur mu yuklersem şu an yazılımı 5.28.7.4 yüklü televizyon yeni acıldıgında wifi yeniden baglamam lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bluetooth özeligini acabilirmiyim toolbox proramından TV içine bilgisayardan baktım yani demek istediğim bu cıhaz hangi Vestel modeline eş degerse onu özelikleri gelirmi
Tamam ben zaten uydu yazılım ugrasıyordum ve yukluyordum eskiden son cıkan yazılımı hı levere yukleye bilirmiyim şu anda TV ilk acılişta wifi yenidwn baglama gerekiyorYazılım konusuna hiç girmem sevgili nurican , eğer tvde BT yazılımı varsa açabilirsin tabii ,olmazsa çalışmaz Bt zaten ,ama yazılım konusunda dikkatli olmalısın
Resim gördün attım TV servis menusunu yazılımı yuklersem sıkıntı olurmuYazılım konusuna hiç girmem sevgili nurican , eğer tvde BT yazılımı varsa açabilirsin tabii ,olmazsa çalışmaz Bt zaten ,ama yazılım konusunda dikkatli olmalısın
Anladım. Bluetooth demiyorum son yazılım olurmu o nu soruyorum sadece yuklersem ben bunu soruyorumTamam ben zaten uydu yazılım ugrasıyordum ve yukluyordum eskiden son cıkan yazılımı hı levere yukleye bilirmiyim şu anda TV ilk acılişta wifi yenidwn baglama gerekiyor
Resim gördün attım TV servis menusunu yazılımı yuklersem sıkıntı olurmu
Tamam ben zaten uydu yazılım ugrasıyordum ve yukluyordum eskiden son cıkan yazılımı hı levere yukleye bilirmiyim şu anda TV ilk acılişta wifi yenidwn baglama gerekiyor
Resim gördün attım TV servis menusunu yazılımı yuklersem sıkıntı olurmu
Sevgili fiko cevap vermiş ,yükleyebilirsin demişServis menüsü sizin TV ye ait ise yüklenebilir. ,Zaten o güncelleme bu gün geldi
O zaman bu cıhazlara cıktıgı zaman forumda beli eder mi yazılımı cıkarsaSevgili fiko cevap vermiş ,yükleyebilirsin demiş
Ama unutmamak gerekir ki yazılım yüklemek her zaman risklidir ,uydu alıcıda rs232 ile geri dönülür ama tvde zordur ,spi flashı sökmek gerekir
Bunun en iyi cevabını TEKNOWEST , F fikoloji ve By_Trol verir bence ,ama tvde sıkıntı yoksa hiç yazılım işine girme derim bana kalsaO zaman bu cıhazlara cıktıgı zaman forumda beli eder mi yazılımı cıkarsa
Wifi sıkıntı su var TV yeni basladıgında bide ses görüntüden kanal degiştigi deönçe geliyorBunun en iyi cevabını TEKNOWEST , F fikoloji ve By_Trol verir bence ,ama tvde sıkıntı yoksa hiç yazılım işine girme derim bana kalsa
Bu konuda dostlarımdan kesin yardım alırsın yarınWifi sıkıntı su var TV yeni basladıgında bide ses görüntüden kanal degiştigi deönçe geliyor
Teşekkürler arkadaşlar iyi gecelerBu konuda dostlarımdan kesin yardım alırsın yarın
İyi gecelerTeşekkürler arkadaşlar iyi geceler