Hi level YouTube sorunu

S Çevrimdışı

Sirhot55

Yeni Üye
15 Eki 2020
11
34
İyi akşamlar. Hi level 50uhl670 televizyonumda 2 gündür YouTube connection error hatası veriyor. Diğer uygulamalarda sıkıntı yok hepsi çalışıyor YouTube Kids netflix prime video vs. Sizce nedeni ne olabilir fabrika ayarlarına döndüm uygulamayı silip yükledim olmadı. Yardım ederseniz sevinirim

S Çevrimdışı

Sirhot55

Yeni Üye
15 Eki 2020
11
34
IMG_1480.jpg

Servis menüsü bu şekilde hocam

S Çevrimdışı

Sirhot55

Yeni Üye
15 Eki 2020
11
34
servis menüsünü buraya ekleyin. menü4725

yazılım güncellemesi gönderdim bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.
Teşekkür ederim deneyip sonucu yazarım

yazılım güncellemesi gönderdim bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.
Yazılımı kurdum ilk kurulum dediği servis menüsünden fabrika ayarlarına döndürme mi yapacağız

Fabrika ayarlarına da döndürdüm verdiğiniz yazılımı da kurdum bişe değişmedi hocam maalesef hala connection error yazıyor

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,944
65
Cihazda internet var hocam. YouTube Kids Amazon prime exxen netflix hepsine sorunsuz girebiliyorum. Sadece YouTube açılmıyor.
Smart tvlerde uygulamalara link yolu ile gidiliyor, muhtemelen link ile alakalı sorun vardır,hatanın nedeni de odur diye düşünüyorum :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,944
65
Peki sorunu nasıl çözeceğiz hocam link yolunu ben ayarlayabilirmiyim? Durup dururken oldu bu arada çalışan şey bi anda gitti yani
Kişisel olarak çözülemez, firma editleyecek yazılımı, ya adres değiştiğinden bağlanamıyor veya serttifika nedeni ile olmuyor,kısacası kullanıcı bir çözüm bulamaz maalesef diye fikrimi belirtiyorum, aslında en iyisi ucuz yollu bir android box alıp keyfe bakmak ,smart tvlerde maalesef üreticiye kalınmıştır,çünkü kullanıcı "şunu kaldırayım da bunu yükleyeyim" diyemiyor.

S Çevrimdışı

Sirhot55

Yeni Üye
15 Eki 2020
11
34
Kişisel olarak çözülemez, firma editleyecek yazılımı, ya adres değiştiğinden bağlanamıyor veya serttifika nedeni ile olmuyor,kısacası kullanıcı bir çözüm bulamaz maalesef diye fikrimi belirtiyorum, aslında en iyisi ucuz yollu bir android box alıp keyfe bakmak ,smart tvlerde maalesef üreticiye kalınmıştır,çünkü kullanıcı "şunu kaldırayım da bunu yükleyeyim" diyemiyor.
Sadece uygulama olarak YouTube kullanıyordum benim için kötü oldu . Keşke diğerleri gitseydi :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,944
65
Sadece uygulama olarak YouTube kullanıyordum benim için kötü oldu . Keşke diğerleri gitseydi :)
Merak etme sadece sen yaşamıyorsun bu problemi :) Bu gün hanım yemek tarifi izleyecekmiş tvde açılmayınca kızdı, ben de spybox içinden açıp da izlediğini belirteyim :haha1 (bir de "senin televizyonun işte " demez mi )

Geri
Üst Alt