Hi-Level Tv Yazılım

F Çevrimdışı

ferhatggurbuz

Aktif Üye
29 Tem 2020
66
31
Sürekli kullandığımız yazılım sorun çıkmaması lazımdı.
Full yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Kumanda üzerinden OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
Yazılım 1-2 Dakika içerisinde yüklenecektir.
9X Anakartlarda ledin hızlı hızlı yanmaya başlaması 30 Saniye sürebilir yanıp sönme başlamadan OK tuşunu bırakmayın.
Ustam maalesef tepki göstermedi tv ışık yanıp yanıp sönmeye devam ediyor herhangi bir şey olmutor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Denedim usta yine aynı. Başka bir flash bellek mi denesem diyeceğim ama güncellemeyi aynı USB ile yaptım
MB97 bellek seçiyor ,bu konuyu bir kaç kez tekrarladım farklı konularda ,farklı bellekle de dene ,ben en son harici 500gb lik hdd ile atmıştım yazılımı ,ki daha önce yazılım attığım bellekle olmamıştı,ki o hdd 2ye bölünmüş,bir bölümünde işletim sistemi kurulu bir bölümünde yedek alan vardı ,yedek alan fat32 biçimliydi :) (100gb sistem+350 gb yedek)

jacabojacabo Çevrimiçi

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
bu tv ye ayit mb97mainboard smart değil.linkteki yazılım mb97 smart uyumlu yazılım yüklendiği için bekleme ışığı yanıp söner
linkteki yazılımda smart uyumlu yazılımsa yazılımı almaz diye düşünüyorum

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
bu tv ye ayit mb97mainboard smart değil.linkteki yazılım mb97 smart uyumlu yazılım yüklendiği için bekleme ışığı yanıp söner
linkteki yazılımda smart uyumlu yazılımsa yazılımı almaz diye düşünüyorum
Servise de gitse bu yazılım yüklenecek başka full yazılımı yok güncelleme yazılımına gelince tavsiye forumu sabit konusunda var her kes kullanıyor.

G Çevrimdışı

Gökhan81

Yeni Üye
24 Tem 2022
1
32
IMG-20220724-WA0001.jpg

Merhaba urunumun kendinden uydu cihazi calismiyor aldigimdan beri sebebi ne olabilir

Geri
Üst Alt