Teşekkür ederim gönderdiğiniz yazılımı aldım söylediğiniz şekilde flash belleğe yükledim. Kurulumu başlattım sonrasında 10 saniye kadar ışık hızlıyandı söndü ve kurulum çok kısa sürede sonlandı galiba yazılım uyumlu değilyazılımı gönderdim.
Teşekkür ederim gönderdiğiniz yazılımı aldım söylediğiniz şekilde flash belleğe yükledim. Kurulumu başlattım sonrasında 10 saniye kadar ışık hızlıyandı söndü ve kurulum çok kısa sürede sonlandı galiba yazılım uyumlu değilyazılımı gönderdim.
başka yazılım gönderdim.Teşekkür ederim gönderdiğiniz yazılımı aldım söylediğiniz şekilde flash belleğe yükledim. Kurulumu başlattım sonrasında 10 saniye kadar ışık hızlıyandı söndü ve kurulum çok kısa sürede sonlandı galiba yazılım uyumlu değil
Yine bir önceki mesajda bahsettiğim gibi kurulum bir kaç saniyeden sonra sonlandıbaşka yazılım gönderdim.
rufus programıyla flash belleği fat32 MBR olarak biçimlendir tekrar dene.Yine bir önceki mesajda bahsettiğim gibi kurulum bir kaç saniyeden sonra sonlandı
Tmm flash belleğim fat32 şu an ama yinede dediğiniz yöntemi uygulayarak tekrar size bilgi vereceğimrufus programıyla flash belleği fat32 MBR olarak biçimlendir tekrar dene.
Dediğiniz gibi yaptım yine sonuç değişmedi.rufus programıyla flash belleği fat32 MBR olarak biçimlendir tekrar dene.
Anakartın üzerinde 25L12835F yazan entegreyi söktüm iş yerimde kullandığım eeprom programlayıcıda okuttum bozuk olduğunu anladım. Notebook anakartları üzerinde olan aynı özellikte entegreye ilk verdiğiniz yazılımı bilgisayarda yükledim ve televizyon çalıştı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun sorun çözüldüTmm flash belleğim fat32 şu an ama yinede dediğiniz yöntemi uygulayarak tekrar size bilgi vereceğim
Dediğiniz gibi yaptım yine sonuç değişmedi.