Hi-Level Tv Wifide Şifre hatalı sorunu

E Çevrimdışı

enes49

Yeni Üye
2 Tem 2020
16
28
Televizyonu Wifi ye bağlamak istiyorum ama şifre hatalı hatası veriyor. Pek çok farklı ağdan denedim aynı.
Versiyon 240_2871p838_1.5G_8G_ATMACA_T2_200831_163951_svn72

image5687ba4f57b85423.jpg

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
kumanda üzerinden değil sanal klavye ile girin şifreyi kumandan 1 basınca harf çıkıyor o yüzden yanlış oluyor şifre

E Çevrimdışı

enes49

Yeni Üye
2 Tem 2020
16
28
kumanda üzerinden değil sanal klavye ile girin şifreyi kumandan 1 basınca harf çıkıyor o yüzden yanlış oluyor şifre
Bende sanal klavye kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta şifreyi sadece sayı yapıp 12345678 yaptım sanal klavyedende kumandadanda denedim. Telefondan bağlantı açınca yukarda 1 bağlantı diyor. tv bağlanıyor diyor sonra düşüyor bağlantı ve hatalı şifre deniyor.

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bende sanal klavye kullanıyorum

Hatta şifreyi sadece sayı yapıp 12345678 yaptım sanal klavyedende kumandadanda denedim. Telefondan bağlantı açınca yukarda 1 bağlantı diyor. tv bağlanıyor diyor sonra düşüyor bağlantı ve hatalı şifre deniyor.
tv'yi sıfırlayın fab. ayarına dönün öyle bir deneyin yine olmaz ise servis çağırın

E Çevrimdışı

enes49

Yeni Üye
2 Tem 2020
16
28
tv'yi sıfırlayın fab. ayarına dönün öyle bir deneyin yine olmaz ise servis çağırın
Hocam daha önce pek çok kez fabrika ayarlarına aldım ama sorun aynı. Garantisi bitmiş 2 kez de serivise gitti 3-5 gün kaldı sorun aynı devam ediyor yazılımsal bir sorun olabilir mi ? Çünkü dediğim gibi başta bağlanıyor sonra hata veriyor

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hocam daha önce pek çok kez fabrika ayarlarına aldım ama sorun aynı. Garantisi bitmiş 2 kez de serivise gitti 3-5 gün kaldı sorun aynı devam ediyor yazılımsal bir sorun olabilir mi ? Çünkü dediğim gibi başta bağlanıyor sonra hata veriyor
Atmaca elektroniğe e-mail atın tv modelini seri nosunu yazın güncel yazılım talep edin güncel yazılım yüklemeyi deneyin wifi kart arızası vs de olabilir garantisi bitmiş ise boşuna servis tamir vs masraf etmek yerine tv box alın öyle kullanın tv'yi

Kablolu bağlanmayı deneyin orda sorun devam edecek mi birde gelişmiş ayarlara bakın proxy açıksa kapatın öyle deneyin kablolu bağlantıda sorun yoksa kablolu da kullanabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt