Bende sanal klavye kullanıyorumkumanda üzerinden değil sanal klavye ile girin şifreyi kumandan 1 basınca harf çıkıyor o yüzden yanlış oluyor şifre
tv'yi sıfırlayın fab. ayarına dönün öyle bir deneyin yine olmaz ise servis çağırınBende sanal klavye kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hatta şifreyi sadece sayı yapıp 12345678 yaptım sanal klavyedende kumandadanda denedim. Telefondan bağlantı açınca yukarda 1 bağlantı diyor. tv bağlanıyor diyor sonra düşüyor bağlantı ve hatalı şifre deniyor.
Hocam daha önce pek çok kez fabrika ayarlarına aldım ama sorun aynı. Garantisi bitmiş 2 kez de serivise gitti 3-5 gün kaldı sorun aynı devam ediyor yazılımsal bir sorun olabilir mi ? Çünkü dediğim gibi başta bağlanıyor sonra hata veriyortv'yi sıfırlayın fab. ayarına dönün öyle bir deneyin yine olmaz ise servis çağırın
Atmaca elektroniğe e-mail atın tv modelini seri nosunu yazın güncel yazılım talep edin güncel yazılım yüklemeyi deneyin wifi kart arızası vs de olabilir garantisi bitmiş ise boşuna servis tamir vs masraf etmek yerine tv box alın öyle kullanın tv'yiHocam daha önce pek çok kez fabrika ayarlarına aldım ama sorun aynı. Garantisi bitmiş 2 kez de serivise gitti 3-5 gün kaldı sorun aynı devam ediyor yazılımsal bir sorun olabilir mi ? Çünkü dediğim gibi başta bağlanıyor sonra hata veriyor