Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 22,867 9 Kas 2024 #43 alaria' Alıntı: Hocam modülü cikarip diski takıyorum sonra fişi takıyorum ve TV'nin açılmasını bekliyorum. Başka yapmamız gereken birşey var mı? Genişletmek için tıkla ... donanimsal ariza yoksa yazılımı otomatik alması gerekir.
alaria' Alıntı: Hocam modülü cikarip diski takıyorum sonra fişi takıyorum ve TV'nin açılmasını bekliyorum. Başka yapmamız gereken birşey var mı? Genişletmek için tıkla ... donanimsal ariza yoksa yazılımı otomatik alması gerekir.
A Çevrimdışı alaria Yeni Üye 1 Kas 2024 23 41 9 Kas 2024 #44 Sota' Alıntı: donanimsal ariza yoksa yazılımı otomatik alması gerekir. Genişletmek için tıkla ... Tv açılıyor dil seçme ekranı geliyor ama sonra yine sinyal yok yaziyor herhangi bir değişiklik olmuyor.
Sota' Alıntı: donanimsal ariza yoksa yazılımı otomatik alması gerekir. Genişletmek için tıkla ... Tv açılıyor dil seçme ekranı geliyor ama sonra yine sinyal yok yaziyor herhangi bir değişiklik olmuyor.
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 22,867 10 Kas 2024 #45 alaria' Alıntı: Tv açılıyor dil seçme ekranı geliyor ama sonra yine sinyal yok yaziyor herhangi bir değişiklik olmuyor. Genişletmek için tıkla ... tuner ilgili problem olabilir.
alaria' Alıntı: Tv açılıyor dil seçme ekranı geliyor ama sonra yine sinyal yok yaziyor herhangi bir değişiklik olmuyor. Genişletmek için tıkla ... tuner ilgili problem olabilir.