Forumdaki yazılarımı takip edenler bilirler, Hı Level ve Tvision gibi markaların Vestelin marka hakkına sahip olmadığı markalar olduğunu ve sadece talep üzerine Vestel'in üretim yaptığını, hatta garanti koşullarında ürün değişimi gereken durumlarda dahi Vestel in ürün değiştirmek yerine ücret iadesi yaptığını özellikle belirtmiş, bu kapsamda Hı level yerine alternatif Seg markasının tercih edilebileceğini yazmıştım.
Üreticinin kim olduğunu o ilana basmasalar dahi o hantal, garip ve dandik kasanın SUNNY zekası üretimi olduğu 1km uzaktan dahi bağırıyor zaten
Hı Level eğer kendisine güveniyor ise, ona buna üretim yaptıracağına kendi üretim tesisini ve kendi servis ağını kursun.
Dün Vestel
Bu gün Sunny
Yarın Arçelik
1 yıl sonra Murtaza
2 yıl sonra Abdullah
Toplam 5 yılın sonunda piyasada kimin nereden hizmet alacağı belli olmayan yüz binlerce Hı Level marka televizyon olacak, hizmet kargaşası sonrası ürün sahipleri ''Lanet olsun'' diyecek ve tv yi bir köşeye atıp yenisini alacak ve Televizyon Hurdalığına yeni katkılar sağlanacak, ülkemize ne kadar zararlı olduğu bilindiği halde.
Alt markaları her zaman öneririm ancak ana üreticisinin belli olduğu alt markalar olduğunu da sürekli vurgularım.
Kaldı ki üreticisi SUNNY olan bir tv ye ne derece güvenilir o da ayrı bir tartışma konusu.
Bu televizyona alternatif olarak aynı fiyata smartsız
veya illa smart tercih ediliyor ise 200tl fark ile ama 40 yerine 43'' olan
tercih edilmesi çok çok daha doğru bir tercih olacaktır.
43SBF700 de dahili wifi - widi - Dlna - 400hz desteği mevcuttur.