![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim, tv for android kısmında kalıyor şu an. Daha önce emmc değişti, belki yazılım ile yine kurtaramayacağız ama denemekte fayda var.
13AT416 Ömer GençMerhaba kolay gelsin. Bizim TV bootloop yapıyor ama recovery ye girebiliyorum. Yeni yazılım flaşlasam büyük ihtimal düzelir diye düşünüyorum ama internette bulamadım acaba kimsenin elinde varmıdır?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yurt dışı ürünMerhaba kolay gelsin. Bizim TV bootloop yapıyor ama recovery ye girebiliyorum. Yeni yazılım flaşlasam büyük ihtimal düzelir diye düşünüyorum ama internette bulamadım acaba kimsenin elinde varmıdır?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emmc ne zaman değişti yeni değiştiyse bazen flas oturmaya bilirde.birde yazılımdan yapar
1 seneden fazla oldu onunla alakalı degil sanırım ya yazılım ya da yine emmcyurt dışı ürün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
emmc ne zaman değişti yeni değiştiyse bazen flas oturmaya bilirde.birde yazılımdan yapar
anakart model numarası okunmuyor
Ahh sefa ahhh herşeyi güzelce atmışsın ama anakart üzerindeki kırmızı-siyah kablo anakart numarasının üzerine gelmiş![]()
![]()
![]()
Selamlar Sunny 49 inç LED ANDROİD TV logo veya ANDROİD yazısı yok sadece karanlık LED'ler yanıyor yazılım çökmüş gibi gördüm yazılımla kurtarabilir miyiz

Ahh sefa ahhh herşeyi güzelce atmışsın ama anakart üzerindeki kırmızı-siyah kablo anakart numarasının üzerine gelmiş![]()
emmc flash değişiese normale döner birde işlemcide tünerde beslemede sorun yoksa eğerki panelimiz sağlamsa düzelir. yazılımı yükleme yaparken emmc flas ölü olunca stnby gider veya stnbyda kalır.![]()
hiç farketmemişim özürdilerim