murtazafirat
Yeni Üye
bu yeni gelen anakarta ait bilgiler. üstte verdiğim bozulan tv nin anakartı.eski kartın bilgisini veriyorsunuz yeni kart için yazılım istiyorsunuz nasıl olacak o iş.?
bu yeni gelen anakarta ait bilgiler. üstte verdiğim bozulan tv nin anakartı.eski kartın bilgisini veriyorsunuz yeni kart için yazılım istiyorsunuz nasıl olacak o iş.?
Yeni anakartin fotoğrafını ve panelin arkadasındaki etiketi atar mısınbu yeni gelen anakarta ait bilgiler. üstte verdiğim bozulan tv nin anakartı.
![]()
yazılımı gönderdimmerhaba
tv ayarlara gelince ilerlemiyor dolayısıyla internete bağlayamıyorum
Model: Sunny SN24LEDE09
Anakart: MT6681V3.2
Kart kodu: 13AT211
Panel: CX236DLEDM
ürünün tüm bilgileri bu
yazılımını güncellemek gerekiyor galiba
yardımcı olabilecek kimse var mı
anakart model numarası okunmuyor yazar mısın![]()
![]()
![]()
Merhaba ustalarım göz sürekli yanıp sönüyor
Android topları devamlı dönüyor elinde yazılım olan varsa paylaşabilir mi şimdiden teşekkür ederim
üzgünüm atmacaya ait güncelleme yazılımları elimizde yokMerhaba, yaklasik 15 gun once a101'den satin alindi.Dmss programi yukleyip guvenlik kamerasi izlemede kullabiliyor ancak söyle bir sorun var ;
- Baglanti düzenli araliklarla kopuyor ( eski modemde 15 dk'da bir kopuyordu suan ki yeni modemde ise yaklasik 2 saatte bir kopuyor.)
- Kablolu yada kablosuz'da denendi, modem degisti, internet hizi yükseltildi (50 mbs) ancak kopma sorunu devam ediyor.
- Sorunun kullandigi wifi karti yada yazilimindan kaynakli oldugunu dusunuyorum.
- Garanti ile ugrasmak istemiyorum.Varsa günce yazilim paylasabilir misiniz rica etsem ?
Tesekkurler
![]()
![]()