Yeni tv fiyatları uçtu siz karar verin.dışarıdaki tamirciler 1500-3000 tl arası, vestel servisi 1500-2000 tl arası fiyat veriyor. sizce değer mi bu paraya tamir ettirmeye
dışarıdaki tamirciler 1500-3000 tl arası, vestel servisi 1500-2000 tl arası fiyat veriyor. sizce değer mi bu paraya tamir ettirmeye
Vestel yetkili servisinde bu rakamlara çözüm üretilebiliyorsa (Bana göre) hiç düşünmeyin.Yeni tv fiyatları uçtu siz karar verin.
tv açıkken ses var mı.? Ekrana ışık tutup görüntü var mı kontrol edin.Merhabalar, benim de hi level 55uhl960 tv de arada görüntü gidiyordu fişi çekip takınca geliyordu ancak suan hiç yok.
Bu ledbar kaynaklı bir sorun mu yoksa besleme kartı ile alakalı mı bir fikriniz var mı?
Işık azalma sorunu yoktu. Bir anda tamamen led gitti.
Evet ses var. Işık ile bakarak da görüntü mevcut. Led satın aldım. yarın akşam ilgileneceğim.tv açıkken ses var mı.? Ekrana ışık tutup görüntü var mı kontrol edin.
İşlemi yaparken biraz fotoğraf çek.Evet ses var. Işık ile bakarak da görüntü mevcut. Led satın aldım. yarın akşam ilgileneceğim.
Hocam cevabı ledi değiştirdikten sonra gördüm.İşlemi yaparken biraz fotoğraf çek.
Bir konu oluşturur senin gibi kendi değiştirmek isteyen arkadaşlara önayak olmuş olursun.
Başarılı, Eline koluna sağlıkHocam cevabı ledi değiştirdikten sonra gördüm.
Led değiştirdim sorun çözüldü. Tek fotom da bu
Helal olsun, herkes cesaret edemez. Hi Level olursa gözü karartır girerim ama Sony veya Sammy olursa tornavida bile değdirmemHocam cevabı ledi değiştirdikten sonra gördüm.
Led değiştirdim sorun çözüldü. Tek fotom da bu
Teşekkürler. Ledleri FMR teknolojiden aldım. Daha uygun fiyata da vardı da erken zamanda gittiğine ve lenslere dair yorumlar okuyunca vazgeçtim.Başarılı, Eline koluna sağlık
Ledleri nereden temin ettiniz.?
Hali hazırda bilişimci olduğumdan elimden teknik işler geliyor. Ben bunu yaparım kararını vermem 30sn YouTube videosu izlemem kadar sürdü. Ledler yoldayken de biraz teorik bilgi için video izledim. Montaj esnasında video bile açmadım A101 den 2800 liraya almıştım tv yi 4 sene önce. Pahalı bir marka olsa ben de birkaç kere düşünürdüm ama en kötü gider yeni tv alırım deyip giriştim.Helal olsun, herkes cesaret edemez. Hi Level olursa gözü karartır girerim ama Sony veya Sammy olursa tornavida bile değdirmem