Arkadaşlar selamlar, forumda gördüğüm kadarıyla sunny tvler için destek yok fakat bir konuda samsung ve lg panel olmak üzere 2 adet yazılım vermiş bir arkadaş
Güncel bir yazılımı olan, çünkü tvnin içerisindeki yazılım çok berbat, ya da bunu nasıl yükleyeceğimi bilen varsa konuya yazabilir mi?
Buradaki mesajda samsung panel olanı kendi tvme kurmak için indirdim. Arkadaş nasıl yükleneceği konusunda bir bilgi vermiş ama ben o şekilde yapamadım. 64gb fat32 disk ayarladım direkt içerisine attım img dosyasını fişi çektim flashı taktım ve fişi takarken açma tuşuna basılı tuttum ama yine de yükleme ekranına giremedim.Evet. benim cihaz HL55UAL402/0216.
Google drive linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Burada iki tane yazılım var. Servis elemanı, tv panelinin ne marka olduğunu tam bilemedi. Önce LG için yazılım verdi ama bazı sıkıntılar oldu. (ekran çift oldu vs.) Sonradan samsung panel için yazılım verdi. Bu uyumlu oldu.
Güncel bir yazılımı olan, çünkü tvnin içerisindeki yazılım çok berbat, ya da bunu nasıl yükleyeceğimi bilen varsa konuya yazabilir mi?