hocam yazılım HL55UAL402/0216 aitse link verin sunucumuza ekliyelim ihtiyacı olan faydalansınfarklı bir başlangıç programı yüklemek de tv yi daha kullanılır hale getiriyor. mesela ben atv launcher kurdum. harika. tavsiye ederim.
merhaba hocam bendede HL55UİL402/0216 var mayıs 2021 de almıştım baya sorun yaşadım tv kanal listesi sürekli değişiyordu. online güncelleme yaptığımda bir yazılım indirdi sonra tv birdaha açılmaz oldu. servise gitti sözde anakart değişti dediler tabiki alakası yok, yazılımı ısrarla istememe rağmen veremediler. yeni yazılım yukleyip 3 hafta beklettiler beni sözde anakart gelecek falan fişman diye. son yazılımı yükleyip getirdiler. bu senede HL55UAL402 cıkarttılar yani sizinki UAL benimki UiL sizin verdiğiniz bu yazılım UiL içinde olur mu ? yada HL55UİL402/0216 LG panel için yazılımı benim için isteme şansınız var mı ben çok ısrar etmeme ragmen alamadım eger bana boyle bi iyilik yapabilirseniz çok memnun olurum. Birde yazılım yükleme adımlarını anlatırmısınız?Evet. benim cihaz HL55UAL402/0216.
Google drive linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Burada iki tane yazılım var. Servis elemanı, tv panelinin ne marka olduğunu tam bilemedi. Önce LG için yazılım verdi ama bazı sıkıntılar oldu. (ekran çift oldu vs.) Sonradan samsung panel için yazılım verdi. Bu uyumlu oldu.
Hata verip ,indirmiyor.En azından bende inmiyorEvet. benim cihaz HL55UAL402/0216.
Google drive linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Burada iki tane yazılım var. Servis elemanı, tv panelinin ne marka olduğunu tam bilemedi. Önce LG için yazılım verdi ama bazı sıkıntılar oldu. (ekran çift oldu vs.) Sonradan samsung panel için yazılım verdi. Bu uyumlu oldu.
Üstad yükleme adımları nasıl yapılıyorbugün servisten güncelleme dosyasını aldım. güncelledim. güncelleme dosyasının ismi bu: RTK2851P. arzu eden varsa paylaşabilirim.
Üstad yükleme adımları nasıl yapılıyor
Şuan tatildeyim. Dönüşte sizin için güncelleme dosyasını isterim. Kurulumu yukarıda anlattım.merhaba hocam bendede HL55UİL402/0216 var mayıs 2021 de almıştım baya sorun yaşadım tv kanal listesi sürekli değişiyordu. online güncelleme yaptığımda bir yazılım indirdi sonra tv birdaha açılmaz oldu. servise gitti sözde anakart değişti dediler tabiki alakası yok, yazılımı ısrarla istememe rağmen veremediler. yeni yazılım yukleyip 3 hafta beklettiler beni sözde anakart gelecek falan fişman diye. son yazılımı yükleyip getirdiler. bu senede HL55UAL402 cıkarttılar yani sizinki UAL benimki UiL sizin verdiğiniz bu yazılım UiL içinde olur mu ? yada HL55UİL402/0216 LG panel için yazılımı benim için isteme şansınız var mı ben çok ısrar etmeme ragmen alamadım eger bana boyle bi iyilik yapabilirseniz çok memnun olurum. Birde yazılım yükleme adımlarını anlatırmısınız?