elfgoktas57
Yeni Üye
Çok teşekkürler, servisi ile görüşmeyi deneyeceğim. Ben de bu modelin numarası ile ilgili internette bilgi bulamadım. Kutu üstünde kod dlk ama tv arkasındaki model dmn diye geçiyor. Ben modelin dlk ama sonradan tamir görüp piyasaya sürüldüğü için model no değişik diye düşünüyorum. Dlk yazılımı atmayı da düşündüm ama dediğiniz gibi temkinli olmak lazım. Sıkıntı çıkartabilir.Atmaca Elektronik (Sunny) üretimi bu.
Kendilerinde yoksa başka yerde olacağını sanmıyorum.
Şöyle yapılabilir tabi, aynı anakartı kullanan başka bir marka modelin yazılımı olabilir belki.
Ona da tabi panel yazılımı gerekebilir, bir de uyumsuzluk sonucu panele zarar verebilir belki.
Temkinli olmak lazım.
Atmaca Elektronik ile görüşmeyi deneyin.
Servisle görüşün.Çok teşekkürler, servisi ile görüşmeyi deneyeceğim. Ben de bu modelin numarası ile ilgili internette bilgi bulamadım. Kutu üstünde kod dlk ama tv arkasındaki model dmn diye geçiyor. Ben modelin dlk ama sonradan tamir görüp piyasaya sürüldüğü için model no değişik diye düşünüyorum. Dlk yazılımı atmayı da düşündüm ama dediğiniz gibi temkinli olmak lazım. Sıkıntı çıkartabilir.
Servisle görüştüm aksam tekrar arayacağım ama şuan benim tv de kullanılan yazilim 43dlk13 teki yazilim numarası aynı dlk nin güncel yazılımını atsam ne gibi bir sorun olabilir ?Servisle görüşün.
Aynı anakartı, aynı paneli kullanan başka TV'nin yazılımı da atılabilir.
Çünkü bunlardaki anakartlar, güç kaynakları hazır üretimdir.
Firma kendisi oturup tasarlamaz yani.
Dolayısıyla, piyasada bulunan adı sanı bilinmeyen bir çok markanın içinden böyle anakartlar çıkar.
Çin'de üretilir, farklı kasa veya firma logosuyla satılır.
Hocam brick olabilir. Yani çökebilir.Servisle görüştüm aksam tekrar arayacağım ama şuan benim tv de kullanılan yazilim 43dlk13 teki yazilim numarası aynı dlk nin güncel yazılımını atsam ne gibi bir sorun olabilir ?
Servis tv kurulumunu bile ücretli yapıyordu buna da ücret ister sanırım.Hocam brick olabilir. Yani çökebilir.
Bu sefer siz müdahale edemezsiniz, çünkü cihaz yanıt vermez.
Panel yazılımı uymayabilir, paneli riske atabilir.
Mesele anakartların aynı olması, onu da ya servis menüsünden bakacaktınız ya da söküp bakmanız lazım.
Siz servisten yanıt bekleyin, serviste yazılımı vardır illa ki, 10 dk da halleder.