Bu yazılım bende indirmek istiyorum ne yapmalıyım
elinde başka yazılımlar varsa linklerini özelden atabilirsen sevinirim.

Bu yazılım bende indirmek istiyorum ne yapmalıyım
elinde başka yazılımlar varsa linklerini özelden atabilirsen sevinirim.
Dün sana 13AT201 yazılımını verdim.?HI-LEVEL 43DMN 13/0216 Anakart 13AT213V1,0 Panel Lg
Yazılım varmıdır
![]()
![]()
Dün gönderdiğiniz 13 at 201 di.Bendeki anakart ise 13 at 213 .Ben yanlış dosyadır diye denememiştim aynımı yazılımıDün sana 13AT201 yazılımını verdim.?
başkasına verilecek yazılım sana verilmiş. 13AT213 için yetki verdimDün gönderdiğiniz 13 at 201 di.Bendeki anakart ise 13 at 213 .Ben yanlış dosyadır diye denememiştim aynımı yazılımı
yazılıma sağ üstteki bildirim çanından ulaşabilirsin. Link ve kurulum talimatı aynı yerde.İyi pazarlar,Sota acaba hi level televizyon için yazılım gönderme şansınız olur mu?
Ocak ayı başında servisten gelip yazılım yüklediler ancak bu sefer "android" ekranında kalıyor, kumandaya da tepki vermiyor. Yardımlarınızı beklerim.
![]()
![]()
![]()
Adam gibi adam, teşekkür ederiz sevindirdiniz bizi, Yaradan da sizi sevindirsinyazılıma sağ üstteki bildirim çanından ulaşabilirsin. Link ve kurulum talimatı aynı yerde.
eyvallah diline sağlık.Adam gibi adam, teşekkür ederiz sevindirdiniz bizi, Yaradan da sizi sevindirsin
üstadım banada aynı yazılım lazım rica etsem paylaşırmısınız teşekkürler.yazılıma sağ üstteki bildirim çanından ulaşabilirsin. Link ve kurulum talimatı aynı yerde.