hi level hl43dlk13/0216 tv de standby ışığı yanmıyor besleme voltajları böyle bir arızayla karşılaşan oldumu acil yardım lütfen uykularım kaçmaya başl

brkksgn

Yeni Üye
Puan 1
Çözümler 0
brkksgn
hi level hl43dlk13/0216 tv de standby ışığı yanmıyor besleme voltajları var böyle bir arızayla karşılaşan oldumu acil yardım lütfen uykularım kaçmaya başladı.

anakartdaki regülelerde voltaj varmı stabilmi

5v ve 12 volt var stabil ayrıca 50 volt çıkış var ledler için 1117 nin bacağındada 3.6 volt var ama standby ışığı yanmıyor :-(
Anakart da regüle giriş çıkışlarında voltaj okumanız gerekli regüle çışlarında volta yoksa o kısımda smd kondansatörler kısadevre olabiliyor anakart bilmiyorum spı arızalı ise stand by yanmıyabilir.

Standby ışığıyla ilgili sorunu çözebildiniz mi?

Bendede aynı sorun var usb yazılım yüklemeye çalışıyorum tepki vermiyor 3.3 volt standby ışık kartına geliyor ışık yanmıyor diğer voltajlar tam görünüyor çözen oldumu

Bendede aynı sorun var usb yazılım yüklemeye çalışıyorum tepki vermiyor 3.3 volt standby ışık kartına geliyor ışık yanmıyor diğer voltajlar tam görünüyor çözen oldumu
anakart ve panel ne kullanmış stnby led ışığı yanıyorsa işlemci ve beslemede sorun yoksa voltajlar varsa emmc flash değişecek.değişince kart normal çalışır

Geri
Üst Alt