samsung panelli yazılım var riskin size ait olduğunu belirtiyorum
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
LSC400JN02 PANEL VAR USTAM DA SAMSUNG OLANI ATMAMIZ LAZIM?samsung panelli yazılım var riskin size ait olduğunu belirtiyorum
Hocam merhaba benim cihazım 43 inç full hd axen rtd2841 boe panelli bir tv bu yazılımı yükleyebilir miyim ? yüklersem google play servisleri gelecek midir?BOE panelli yazılım
Hangi oka basmalıyım? Sağ, sol, yukarı veya aşağı?Üstadım kurulum işlemi şu şekildeydi doğrumuyum:
USB takıyoruz
Ok tuşu basılıyken çıhazı açıyoruz
ışık hızlı yanıp sönüyor ok tuşunu bırakıyoruz
Hocam link çalışmıyor. mümkünse yenileyebilir misiniz. Sağolun...samsung panelli yazılım var riskin size ait olduğunu belirtiyorum
*** Gizli metin: alıntı yapılama
Hocam link çalışmıyor. mümkünse yenileyebilir misiniz. Sağolun...
Bu yazılımı tekrardan paylasirmisnsamsung panelli yazılım var riskin size ait olduğunu belirtiyorum
Yazılımlar artık kişiye özel verilmekte. Cihazın sorunu, etiketi ve panel bilgisini verisiniz yardımcı oluruz.Bu yazılımı tekrardan paylasirmisn
Yazılımlar artık kişiye özel verilmekte. Cihazın sorunu, etiketi ve panel bilgisini verisiniz yardımcı oluruz.
Yazılımlar artık kişiye özel verilmekte. Cihazın sorunu, etiketi ve panel bilgisini verisiniz yardımcı oluruz.android te kalıyor kapanıp açılıp duruyor hl40dlk13/0216. Panel lsc400hn2 yardımcı olurmusunuz
Samsung panel için andoid hilevel 40dlk10/0216 yazilim olan usta varmiidrVarmı yazilim.ustam
Varmı yazilim.ustam
bunu okuyon okuduğun halde varmıyazılım diye soruyon, sana sorun nedir diye sormuş etiketini sormuş panel bilgisini sormuş sen hala Varmı yazilim.ustam diyosun önce istenenleri yaz resimlerini at yazlım varsa verirlerYazılımlar artık kişiye özel verilmekte. Cihazın sorunu, etiketi ve panel bilgisini verisiniz yardımcı oluruz.
bunu okuyon okuduğun halde varmıyazılım diye soruyon, sana sorun nedir diye sormuş etiketini sormuş panel bilgisini sormuş sen hala Varmı yazilim.ustam diyosun önce istenenleri yaz resimlerini at yazlım varsa verirler
Yazılımlar artık kişiye özel verilmekte. Cihazın sorunu, etiketi ve panel bilgisini verisiniz yardımcı oluruz. Android te kaliyor kapanıp açılıyor Samsung panel