E Çevrimdışı Ersinonay46 Yeni Üye 10 Nis 2020 20 37 Salı saat 21:47'de #323 Sota' Alıntı: Verdiğin bilgiye göre uygun yazılımı gönderdim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ustacığım eline emeğine sağlık ama görüntü vermedi TV yazılım aldı ekranda görüntü yok
Sota' Alıntı: Verdiğin bilgiye göre uygun yazılımı gönderdim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ustacığım eline emeğine sağlık ama görüntü vermedi TV yazılım aldı ekranda görüntü yok
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 23,263 Dün 08:23 da #324 Ersinonay46' Alıntı: Teşekkür ederim ustacığım eline emeğine sağlık ama görüntü vermedi TV yazılım aldı ekranda görüntü yok Genişletmek için tıkla ... Ledler arızalı olmasın.! Tv açıkken ekranı fenerle kontrol et.
Ersinonay46' Alıntı: Teşekkür ederim ustacığım eline emeğine sağlık ama görüntü vermedi TV yazılım aldı ekranda görüntü yok Genişletmek için tıkla ... Ledler arızalı olmasın.! Tv açıkken ekranı fenerle kontrol et.
E Çevrimdışı Ersinonay46 Yeni Üye 10 Nis 2020 20 37 Dün 23:41 da #325 Sota' Alıntı: Ledler arızalı olmasın.! Tv açıkken ekranı fenerle kontrol et. Genişletmek için tıkla ... Yok ustacığım ledler aktif yazılım uymadı 40 inç LG yazılımını görüntü geldi ama ekran ters düzeltiyorum fişini çek tak yine aynı oluyor
Sota' Alıntı: Ledler arızalı olmasın.! Tv açıkken ekranı fenerle kontrol et. Genişletmek için tıkla ... Yok ustacığım ledler aktif yazılım uymadı 40 inç LG yazılımını görüntü geldi ama ekran ters düzeltiyorum fişini çek tak yine aynı oluyor