HI-LEVEL 55UHL600 4K

selodonanım Çevrimdışı

selodonanım 

Aktif Üye
4 Ara 2017
246
Birçok A101 de gördüm. Katalog dışı ürün sanırım. Bu tv hakkında bilgi var mı. Paneli anakartı işlemcisi kaçtır. 2 hafta içinde alacağım bu tv yi. Görüntü kalitesi nasıl acaba? Kullanan var mı? Bu arada fiyatı 1999TL.

G939N6.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: HI-LEVEL 55UHL600 4K

Bilgilendirelim :ok:

Ürün LG panel ve MB130 anakart ile üretilmiştir.

Panelde M+ özelliği bulunmaktadır (M+ için teknik terimler sözlüğümüze bakabilirsiniz)

DVB HD DVB-T/C/S2(HEVC)
SCART 1 SCART
HDMI IN 2 HDMI
USB 1 USB
USB DIVX SUPPORT YOK
CEC_ARC VAR
SPDIF OPTIC OUT
INTERNAL SUBWOOFER YOK
MEDIA PLAYER ADVANCED
ETHERNET YOK
PIXELLENCE YOK
SOUND GERMAN+NICAM STEREO
100Hz YOK
HDR YOK
PANEL TYPE D-LED NB
CONNECTIVITY YOK
DLNA/AVS YOK
WIRELESS_DISPLAY YOK
HBBTV YOK
OPEN BROWSER YOK
NETFLIX YOK
WI FI YOK
BLUETOOTH YOK

Görüldüğü üzere, büyük ekran amaçlı üretilmiş düz bir tv dir. Anakart ve paneli iyi ancak evde dizi ve film izleme dışında faaliyet alanı olmayan bir üründür.

NMR değeri 600hz, ses çıkış gücü 2 x 10watt RMS dir

:ok:

selodonanım Çevrimdışı

selodonanım 

Aktif Üye
4 Ara 2017
246
Verdiğiniz bilgilere göre ses çıkışı iyi. Ben sadece TV izlemek için. Dsmart modül girişi var mı? TRT 4K kanalını gösterir mi? Görüntü kalitesi iyimidir? Tavsiyenize göre bu TV yi alacağım.

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
selodonanım' Alıntı:
Verdiğiniz bilgilere göre ses çıkışı iyi. Ben sadece TV izlemek için. Dsmart modül girişi var mı? TRT 4K kanalını gösterir mi? Görüntü kalitesi iyimidir? Tavsiyenize göre bu TV yi alacağım.

LG panel ürünü kaçırmayın derim. Dahili alıcı varsa CL+ modül girişi vardır büyük ihtimal.

@Ado

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

selodonanım' Alıntı:

DVB HD DVB-T/C/S2(HEVC) ibaresi olan her ürün dahili uydu alıcısı var ve trt 4K gösterir anlamına gelir :ok:

CI+ modül desteği mevcut
Dsmart desteği mevcut

:ok:

selodonanım Çevrimdışı

selodonanım 

Aktif Üye
4 Ara 2017
246
Çok sağol Ado, o zaman kesin alıyorum. 

48 inch Hi-level 4k, 40 inch Regal 4K dan sonra 55 inch hilevel 4k tv sahibi olacam.

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
selodonanım' Alıntı:

48 inch Hi-level 4k, 40 inch Regal 4K dan sonra 55 inch hilevel 4k tv sahibi olacam.

Hayırlı olsun şimdiden, güzel günlerde kullanın.

selodonanım Çevrimdışı

selodonanım 

Aktif Üye
4 Ara 2017
246
Sağolun Umut Bey. Bu zamana kadar LCD sonra LED şimdi de 4K. Hepsi de Vestel ve türevleri (Hilevel-Seg-Nexon) oldu. Şükür hiç sorun yaşamadım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

selodonanım' Alıntı:

Hayırlısı olsun şimdiden :ok:

T Çevrimdışı

tolga107

Yeni Üye
7 Şub 2018
8
Herkese merhaba,
Bu tv de optik ses çıkışı varmı arkadaşlar. LG soundbar ses sistemim var ve optik ses çıkışı ile bağlamak zorundayım. Eğerki optik ses çıkışı var ise direk alıcam bu tv yi. Çok acil cevaplarınızı bekliyorum :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

tolga107' Alıntı:
Herkese merhaba,
Bu tv de optik ses çıkışı varmı arkadaşlar. LG soundbar ses sistemim var ve optik ses çıkışı ile bağlamak zorundayım. Eğerki optik ses çıkışı var ise direk alıcam bu tv yi. Çok acil cevaplarınızı bekliyorum :)

Evet üründe SPDIF dizaynı optik out şeklindedir. Yani eğer Pulse Code Modulation bağlantısı yapacaksanız, Sony Phılıps Dijital İnterface Format portunu kullanabilisiniz :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

tolga107' Alıntı:
Çok teşekkürler bilgi için.

Rica ederim, umarım aldıktan sonra siz de bir değerlendirme yaparsınız zira kullanıcı deneyimleri bizler için çok çok önemli :ok:

T Çevrimdışı

tolga107

Yeni Üye
7 Şub 2018
8

Ado' Alıntı:
tolga107' Alıntı:
Çok teşekkürler bilgi için.

Rica ederim, umarım aldıktan sonra siz de bir değerlendirme yaparsınız zira kullanıcı deneyimleri bizler için çok çok önemli :ok:

Evet bu tvler hakkında detaylı bilgi bulmak çok zor. Bugün almayı planlıyorum umarım memnun kalırım. Tek endişem kronik piksel veya ışık sızma gibi sorunlarla karşılaşmam. Yani her markada olabilecek birşeyler tabiki ama şikayet sitelerinde karşılaştığım bir kaç yorum endişlenedirdi biraz sadece.

Geri
Üst Alt