HI-LEVEL 55HL560 Açılmama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crabnemo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crabnemo

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
crabnemo
elimde A101 den alınan hi-level 55hl560 tv var bana geldiğinde ön ledi sürekli yanıp sönüyor ve tv açılmıyordu. Denemek için 17mb140 ın elimde farklı eprom dosyası vardı bu yazılım ile tv açıldı yanlız resim yerine istenmeyen renkler geldi. Tabi bu dosya farklı panel için olduğundan kaynaklanıyor. Sizden bu tv nin yazılımını rıca ediyorum mümkünse dump unu.

7931571 700911

teşekkürler tv çalıştı.
Birde bu tv ye usb den yazılım atamadım.
OK tuşunu basılı tutarak fişi taktım.
Bende gönderdiğiniz dosyalardan mb140.bin i direk 25q128 e yazdım çalıştı. Fikir olsun diye.

teşekkürler tv çalıştı.
Bende gönderdiğiniz dosyalardan mb140.bin i direk 25q128 e yazdım çalıştı. Fikir olsun diye.
Bu süper bir geri bildirm,teşekkürler sevgili crabnemo, bu arada flash winbond sanırım,neden en kötü flashı takarlar anlamadım,adam gibi flash takılmaz hayret :alala

teşekkürler tv çalıştı.
Geçmiş olsun

Merhaba hi level 32hl 530 tv kırmızı ışık yanıp açılmıyor 1 gün önce hiç bir sorunu yoktu garantide bitti yardımcı olur musunuz Seri numara ; 8011389 802869
Bu konuda yardım zor gelir ,aşağıdaki linkte açarsan daha çabuk yardım alırsın sevgili Hankal :ok

Abi 2018 2019 konularını neden hortlatıyorsunuz anlamadım ki :alala

Hayır yani zaten ana sayfada var olan milyon görüntülenmiş DESTEK konularını görmeyip de 2018 yılından konu görmek de bir garip sanki :kiskis

Abi 2018 2019 konularını neden hortlatıyorsunuz anlamadım ki :alala
Bana mı dediydin :alala

Bu konuda yardım zor gelir ,aşağıdaki linkte açarsan daha çabuk yardım alırsın sevgili Hankal :ok

@teraspy Usta kime link verdiniz. :)
Şaka , şaka mesajı ait olduğu konuya taşıdım. :)

Yazılım isteyenin mesajını ait olduğu konuya taşıdığım için konuyu maalesef siz hortlatmış oldunuz. :)
Dur dur ,enigma cihazı şiparişi verdim ,yakında geliyor,şifreyi çözeyim de gör sen :hihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt