Seri numarası verirseniz full yazılım deneyip, devamında sürece bakarızArkadaşlar tv'nin stand by ışığı üç kez yanıp söndükten sonra sabit duruyor ve açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Full yazılım linki;![]()
Teşekkür ederim
Evet aynı yazılımı verdim. Cihazın garantisi devam ettiğinden servisinizden ücretsiz destek alabilirsiniz. Fazla kurcalamaya gerek yok yaniMaalesef hocam olmadı.Bi alakası var mı bilmiyorum ama tvnin yazılımı eski(0.38 gibi bir şeydi)
Çok teşekkür ederim hocamEvet aynı yazılımı verdim. Cihazın garantisi devam ettiğinden servisinizden ücretsiz destek alabilirsiniz. Fazla kurcalamaya gerek yok yani![]()
acaba yazılımı tekrar atar mısın elimde aynı sorun olan bir tv var yazılım çökmüş durumdaFull yazılım linki;Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yazılım yükleme anlatım; https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/#post-59621
Sunny , yardımcı olamiyoruzSelamlar hi level 55uil402 a101den aldim bugune kadar androidli bu tv yi severek kullandim ama acilip kapanmasi cok yavasti pek takilmiyordum dun tv mi kapadim ve bugun ne yaptiysam acilmadi prizden cektim tv isigi geldi tv ustunden kumandadan ne yaptiysam acilmiyor ne yapmaliyim acil yardimlarinizi rica ediyorum