teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Peki ,sen bilirsinFotoğraf gönderebilirim tabi ki ama insanları yanlış yönlerdirmemek adına eklemek istemedim.Resimde gözle görünenden daha fazla olduğu algısı oluşabilir.
Peki ,sen bilirsinFotoğraf gönderebilirim tabi ki ama insanları yanlış yönlerdirmemek adına eklemek istemedim.Resimde gözle görünenden daha fazla olduğu algısı oluşabilir.
Peki ,sen bilirsin
Burada yayınlanırsa herkes görür ,ona göre bir cevap verilir ve böylece herkes de öğrenmiş olurHocam resmi size özelden göndersem olur mu?
Normal mi yoksa bi anormallik var mı?
Özele kapalıymış sonradan farkettim hocam.Hocam resmi size özelden göndersem olur mu?
Normal mi yoksa bi anormallik var mı?
Özele kapalıymış sonradan farkettim hocam.
Yaklaşık 1.30 metreden tam karşıdan dinamik renk ayarlarında ve samsung J7 PRO cep telefonu ile çekilmiş resimlerdir.
Bana göre normal görünüyor ,benim tvde daha fazladır arka ışığı kapatırsan sıkıntı olmaz (en azından ben arka ışığı orta konumunda izliyorum) ama yine de diğer cevapları da bekle bakalımÖzele kapalıymış sonradan farkettim hocam.
Yaklaşık 1.30 metreden tam karşıdan dinamik renk ayarlarında ve samsung J7 PRO cep telefonu ile çekilmiş resimlerdir.
Teşekkür ederim hocam.Arka ışık nedir acaba tam anlayamadım?Bana göre normal görünüyor ,benim tvde daha fazladır arka ışığı kapatırsan sıkıntı olmaz (en azından ben arka ışığı orta konumunda izliyorum) ama yine de diğer cevapları da bekle bakalım
menü ekran ayarlari arka ısık seviyesiTeşekkür ederim hocam.Arka ışık nedir acaba tam anlayamadım?
Parlaklık mı?
Şİmdi arka ışık seviyesini düşürmeye çalıştım fakat tuşlarla orayı seçip düşüremiyorum.Yazılım güncellemesini yapmadım onunla alakası olabilir mi?menü ekran ayarlari arka ısık seviyesi
Bence de normal benim tvde ondan fazladir
Özele kapalıymış sonradan farkettim hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anormal bir durum yokÖzele kapalıymış sonradan farkettim hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
VA panelaçı duyarlı panelmi
Hocam o HL660 olmasın sakın?Valla 49uhl660 modelini aldim arkadas babasina verecekmis ona nasip oldu... ben de cok istiyodum 49uhl650yi nasip iste denk geldi sagolsun forumdan bi arkadasimiz 58uhl nin yorum kismina yazmisti hemen girip aldim...forum cok degerli insanlarla dolu hepsine tesekkurler matematik ogretmeni murat daşdan.ankaradan saygılar...
Aynen abi 49uhl650 yi alinca ona da bi ufacik ultra hd eklemisimHocam o HL660 olmasın sakın?