Yazılım kesin yüklendi mi? Pisikolojikman mı? Yüklendi. Ben denemek için bile o riske girmem sonunda anakartı ödemek var.

Depodan TV'yi çıkarttırıp yazılım yükleteceksin bana şimdiYazılım kesin yüklendi mi? Pisikolojikman mı? Yüklendi. Ben denemek için bile o riske girmem sonunda anakartı ödemek var.![]()

Önce bir araştır anakart fiyatı ne kadar sonra anakartı harcaDepodan TV'yi çıkarttırıp yazılım yükleteceksin bana şimdi![]()

1.5 senedir tv yatıyor depoda kutusunda kafamı kurcaladı şimdi denedim upgrade ekranı geldi görüntü gittiÖnce bir araştır anakart fiyatı ne kadar sonra anakartı harca![]()

1.5 senedir tv yatıyor depoda kutusunda kafamı kurcaladı şimdi denedim upgrade ekranı geldi görüntü gitti
Led sabit kaldı yüklenmedi nasıl yüklediğimi unutmuşum kapatıp açtım tv yi sorun yok. çalışıyor.
Rar dan çıkarılıyormuş neyse bilgi tazeledim ben mesajlarımı sileyim![]()

Evet o dosyada rar dan çıkarılacak sorun çözülmüş yazılımı saklayın ileride lazım olur..
Yıldırım bey, merhabaFull yazılım vereyim aşağıdaki talimatlara göre yükle dene bakalım düzelecek mi ..
Yazılımı yükleyebilmeniz için FAT32 olarak formatlanmış olan VERİ HIZI YÜKSEK bir BOŞ flash belleğe ihtiyacınız olacak
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yıldırım bey, merhaba
aynı yazılımı benimlede paylaşmanız mümkün mü? tesekkurler
Selam bende de hı level Android tv açılış logosunda kalıyor kumanda çalışmıylr fişi çekip kapatıp fişi takıyom aynı ekran kalıyor açılmıyorFull yazılım vereyim aşağıdaki talimatlara göre yükle dene bakalım düzelecek mi ..
Yazılımı yükleyebilmeniz için FAT32 olarak formatlanmış olan VERİ HIZI YÜKSEK bir BOŞ flash belleğe ihtiyacınız olacak
17MB130 anakart fabrika çıkış tv'nize ait full yazılım paylaştım sizinle bilgisayar üzerinde indirin rar dan çıkarın..
Flaş belleğe atın ..