Merhabalar,
Bende de 49UHL650 bulunuyor. Yazılım güncellemesi geldi ve sonrasında kablosuz ekran paylaşımı özelliği kullanılamaz hale geldi. Telefondan ekran paylaşımında herhangi bir problem yok. Yazılım güncellemesi öncesinde problemsiz bir şekilde ekran paylaşabildiğim bilgisayarlardan maalesef ekran paylaşamıyorum. Ekran paylaşmak istediğimde bir saniye kadar paylaşıyor, sonra ekran donuyor. Televizyonu stand by tuşundan kapatsam bile kapanmıyor, askıda kalıyor. Fişten çekip geri takmadan kendine gelmiyor. Bu sorunu yaşayan, daha da önemlisi çözümleyebilen biri var mıdır acaba? Eski versiyona geri dönme imkanım varsa denemek isterim, belki o zaman düzelir.
Yukarıdaki mesajımı silmiyorum, bulduğum çözüm için mesajımı editliyorum. Aşağıdaki link içerisinde forumdaki arkadaşlar sayesinde bir çözüm buldum. Eski yazılımı bulup yükledim ve wireless display sorunum çözüldü. Benzer sorunu yaşayanlar varsa aşağıdaki linki kontrol edebilir ve yazılımı yüklemeye uygun bir televizyonları varsa problemlerini giderebilirler. Hepinize tekrar tekrar çok teşekkür ederim.
Merhaba hi-level 49uhl650 tv ye yanlış yazılm yükledim daha güncel sandım v5.28.7.0 bunu yükledim görüntü kalitesi birde menü kötü oldu .
tavsiyeforumu.com