Hi level 49uhl650 panel değişimi

kartall233

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
kartall233
Slm iyi günler ustalarım 49uhl650 tv min paneli kırıldı.Vestel servisi 1350 tl fiyat verdi sizce değişime değermi 10 martta ürünü almıştım ve gayet memnunum

geçmiş olsun hocam nasıl kırıldı.

Geçmiş olsun hocam biraz sert dokundu demek :D Yaptırmanız daha mantıklı sonuçta yaptırmazsanız yeni pc almanız lazım 2 katı para vereceksiniz.

@kartall233 Yazdıklarınıza göre tv alınalı henüz 1 Yıl bile olmamış panelin değiştirilmesi uygundur. Yine de son karar sizin.

bedava kaçırma kabul et i 1350 tl ye ips panel 55 inç tv bulamazsın al gitsin

19 ekim 202 de 1350 tl fiyat verilmiş şuan 1500-1700 arası değişir. tabiki panel stoklarda varsa

Merhaba Hocam, aynısı benim de başıma geldi hangi servisten fiyat aldınız öğrenebilir miyim?
iyi akşamlar mesajınızı yeni gördüm.1350 tl ücretli ekran değişimi dediler kabul ettim fakat ellerinde olmadıgını 55uhl950 tv yi 1890 liraya teklif ettiler bende kabul ettim.

Merhaba arkadaşlar, şuan panel fiyatını bilen var mı? Bizim de panel kırıldı ellerinde yoksa yeni model için yüksek fiyat talep ederler muhtemelen. Nasıl bir yol izleyebiliriz? @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, şuan panel fiyatını bilen var mı? Bizim de panel kırıldı ellerinde yoksa yeni model için yüksek fiyat talep ederler muhtemelen. Nasıl bir yol izleyebiliriz? @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz
Panel tamiri yapan birkaç firma vardı onlardan bilgi alınabilir ama benim yakın zamanda hiçbir araştırmam olmadı. Adem abinin bilgisi varsa muhakkak o bilgi verir. ☺️

Pasifik display - Mate elektronik

Geri
Üst Alt