K
kartall233
Yeni Üye
- 10 Mar 2020
- 27
- 40
Slm iyi günler ustalarım 49uhl650 tv min paneli kırıldı.Vestel servisi 1350 tl fiyat verdi sizce değişime değermi 10 martta ürünü almıştım ve gayet memnunum
Oğlumun eba spot etkinliğinde sivri cisim ile ekrana dokunmasından dolayı ?geçmiş olsun hocam nasıl kırıldı.
Merhaba Hocam, aynısı benim de başıma geldi hangi servisten fiyat aldınız öğrenebilir miyim?Oğlumun eba spot etkinliğinde sivri cisim ile ekrana dokunmasından dolayı ?
iyi akşamlar mesajınızı yeni gördüm.1350 tl ücretli ekran değişimi dediler kabul ettim fakat ellerinde olmadıgını 55uhl950 tv yi 1890 liraya teklif ettiler bende kabul ettim.Merhaba Hocam, aynısı benim de başıma geldi hangi servisten fiyat aldınız öğrenebilir miyim?
Tv marka?Merhaba arkadaşlar, şuan panel fiyatını bilen var mı? Bizim de panel kırıldı ellerinde yoksa yeni model için yüksek fiyat talep ederler muhtemelen. Nasıl bir yol izleyebiliriz? Adem Helvacı İlteriş Yılmaz
Hi-Level 49UHL650 Vestel üretimi 49'' tv By_TrolTv marka?
Panel inç?
Panel tamiri yapan birkaç firma vardı onlardan bilgi alınabilir ama benim yakın zamanda hiçbir araştırmam olmadı. Adem abinin bilgisi varsa muhakkak o bilgi verir.Merhaba arkadaşlar, şuan panel fiyatını bilen var mı? Bizim de panel kırıldı ellerinde yoksa yeni model için yüksek fiyat talep ederler muhtemelen. Nasıl bir yol izleyebiliriz? Adem Helvacı İlteriş Yılmaz