Daywalker78
Yeni Üye
Tamamdır. Teşekkür ederim.Forumdan modlama bölümüne gidin sonra 311s güncelleme sayfasına gidin modlama nasıl yapılır günleme nasıl yapılır bütün bilgiler forumda mevcut biraz araştırıp hepsini yapabilirsiniz.
Tamamdır. Teşekkür ederim.Forumdan modlama bölümüne gidin sonra 311s güncelleme sayfasına gidin modlama nasıl yapılır günleme nasıl yapılır bütün bilgiler forumda mevcut biraz araştırıp hepsini yapabilirsiniz.
Merhabalar,Forumdan modlama bölümüne gidin sonra 311s güncelleme sayfasına gidin modlama nasıl yapılır günleme nasıl yapılır bütün bilgiler forumda mevcut biraz araştırıp hepsini yapabilirsiniz.
Merhabalar,
Mümkünse bahsettiğiniz sayfanın linkini bırakabilir misiniz?
Çok teşekkür ederim.Önemli - Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]
★★★ Yazılım yüklemek Riskli Bir işlemdir.Aşağıdaki anlatımlar tavsiye niteliğinde olup yükleyip yüklememe kararı yükleyen kişiye aittir ve Tüm sorumluluk Yükleyen kişiye ait olacaktır. ★★★ Konu İçeriği ★★★ ★ Kanal Listesi USB ye Yedek...tavsiyeforumu.com
ve
Önemli - Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler
Konu bütünlüğünü sağlama acisindan yapılacak işlemleri farklı konularda arastirip yapmak yerine bu baslik altina topladim. Mb97/98 kartlara sahip tv ler cikan yeni bir güncelleme ile hem youtube hemde netflix sorunlarini gecici bir süre ile olsa da cözmüs görünüyor.Mb97/98 anakarta sahip cogu...tavsiyeforumu.com
Merhabalar,Denerseniz sonucu paylaşırsanız sevinirim.
Geçen bizim mahellenin trafosu patladi yok birader ne elektrik yakacak ???pixellence acilinca tv.nin elektrik tuketimi artiyormu. bide subwofer varmiydi bu tv.de. modlama olayi guzelmis
ya merak ettim mesela benim tv 39w harciyo. econ modu acinca 20w. yari yariya farkediyomu okadar diye.Geçen bizim mahellenin trafosu patladi yok birader ne elektrik yakacak ???
Uygulama içindeki uygulama kısayol olmazAna ekrana ss iptv nasıl eklerim. Yada kumanda üzerindeki yıldızlı butona ss iptv yada app store dan bir uygulamayı tanımlayabilir miyim.
Pixellence açıldığından mı bilmiyorum ama arada bir işlemler yavaş gerçekleşiyor ve her seferinde "Bu fiyata o kadar olur birader!" diyorum kendi kendime. Bir de google uygulamasından film izlerken bir süre sonra sanırım hafıza doluyor ve takılıyor filn oynarken arada. Gidiyorum google uyg.dan geçmişi temizliyorum düzeliyor. 75dk falan izleyince oluyor gibi.pixellence acilinca menulerde takılıyor işlem yapmak aşırı yavaş sizde nasıl