Hi level 49fil403 android tv kanal listesi karışıyor kayboluyor.

A Çevrimdışı

afsar121

Yeni Üye
5 Eki 2020
1
44
Merhaba A101 den başıma bela aldığım tv kanallar yer değişip siliniyor. servis geldi güncellemesini yaptı ama sorun devam ediyor.Çok ilgisiz bir servisleri var kendi yazılımını yüklesem sorun çözülürmü hangi yazılımı yükleyeceğim bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmıdır.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Atmaca elektronik üretimleri ve servis anlayışları ile ilgili sürekli uyarılar yayınlıyor olsak da tabi halen istediğimiz etkiye sahip olamadığımız için bu üzücü sonuçlar ile karşılaşıyoruz.

Sadece Atmaca değil Awox ürünlerde de durum farklı değil.

Doğru düzgün servis altyapısı kuramamış, doğru düzgün yazılımları olmayan üreticilerin tüketicileri üzmekten başka yaptıkları bir şey yok.

Akşama kadar en az 5 Awox sahibi ile görüşüyorum kanal listeleri konusundaki sorunlara istinaden.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Atmaca elektronik üretimleri ve servis anlayışları ile ilgili sürekli uyarılar yayınlıyor olsak da tabi halen istediğimiz etkiye sahip olamadığımız için bu üzücü sonuçlar ile karşılaşıyoruz.

Doğru düzgün servis altyapısı kuramamış, doğru düzgün yazılımları olmayan üreticilerin tüketicileri üzmekten başka yaptıkları bir şey yok.

Akşama kadar en az 5 Awox sahibi ile görüşüyorum kanal listeleri konusundaki sorunlara istinaden.
Adem Helvacı Adem Helvacı Usta Vestel Ariston'a el attığı gibi bu Sunny üretimlerine de yakında el atar

Ö Çevrimdışı

Ö.bilge

Yeni Üye
6 Eki 2020
6
44
TKGS seçeneği aktif ise kapalı konuma alın bahsettiğiniz tv Sunny üretimi daha önce de bu sorun ile alakalı konular açıldı. Herkes aynı sorundan şikayetçi
Bu sunny modelinde bi kaç günlük çıldırma anlarından çıkardığım deneyimle belki çözüm şudur. Menüdeki LCN yi kapalı tutunca değişmeyebilir. Açık tutunca değişiyor.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Bu sunny modelinde bi kaç günlük çıldırma anlarından çıkardığım deneyimle belki çözüm şudur. Menüdeki LCN yi kapalı tutunca değişmeyebilir. Açık tutunca değişiyor.

TKGS otomatik güncellediği için listede değişimler olabilir.
TKGS modu varsa eğer onu "esnek" moduna alın.
Böylece dilediğiniz gibi listeyi düzenleyebilirsiniz.

Sunny'nin yazılımını bilmediğim için net bir şey diyemiyorum.

Ö Çevrimdışı

Ö.bilge

Yeni Üye
6 Eki 2020
6
44
TKGS otomatik güncellediği için listede değişimler olabilir.
TKGS modu varsa eğer onu "esnek" moduna alın.
Böylece dilediğiniz gibi listeyi düzenleyebilirsiniz.

Sunny'nin yazılımını bilmediğim için net bir şey diyemiyorum.
Tgks menüde yok hocam. Ama ne yapıyorsa menüdeki LCN yapıyor. Birde menünün tam alnına koymuşlar. İnsan şunu açıp kapatayım diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam uygulama yükleniyor diye 55 inc kırmızı kutuyu seçtim. Dikkat etmedim. Oda sunny üretimiymiş. Bana biraz görüntü bulanıklığı var gibi geldi. Vestel üretimi 55 inç ile sunny üretimi 55 inc hi-leveller arasında görüntü netliği varmı. Eğer varsa ben 1 hafta oldu alalı ve bunu değişip vestel üretimi olanından talep edebilirmiyim.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Hocam uygulama yükleniyor diye 55 inc kırmızı kutuyu seçtim. Dikkat etmedim. Oda sunny üretimiymiş. Bana biraz görüntü bulanıklığı var gibi geldi. Vestel üretimi 55 inç ile sunny üretimi 55 inc hi-leveller arasında görüntü netliği varmı. Eğer varsa ben 1 hafta oldu alalı ve bunu değişip vestel üretimi olanından talep edebilirmiyim.

Netlikten kastınız nedir? Keskinlik mi, canlı renk mi?
55 inç hangi Hi-Level modeli?

Vestel üretimi olanı alıp yanına bir Android kutu alırsanız en iyi deneyimi yaşamış olursunuz. (Bence)
Tabi bu beklentinize de bağlı.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı Usta Vestel Ariston'a el attığı gibi bu Sunny üretimlerine de yakında el atar
Ustacım Aristona attığı el ortada :kiskis

Ariston ile Silverline şu an Flört halindeler, Yakında söz nişan yapılır. Sonrasında Ariston fabrikalarında silverline üretimleri yapılacak ve Vestel ile olan anlaşma bitirilecek, servis ağı Silverline servislerine kaydırılacak.

Atmaca Elektronik ile Ahmet Nazif Zorlu nun hayata ve teknolojiye bakış açıları ise taban tabana zıt ustacım, Ahmet bey'in en son yapacağı şeydir diye düşünsem de sen de haklı çıkabilirsin, bazı şeylerin kökünden değişmesi şartı ile neden olmasın ? :kas

Geri
Üst Alt