Hi level 49fil403 android tv kanal listesi karışıyor kayboluyor.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Ustacım Aristona attığı el ortada :kiskis

Ariston ile Silverline şu an Flört halindeler, Yakında söz nişan yapılır. Sonrasında Ariston fabrikalarında silverline üretimleri yapılacak ve Vestel ile olan anlaşma bitirilecek, servis ağı Silverline servislerine kaydırılacak.

Atmaca Elektronik ile Ahmet Nazif Zorlu nun hayata ve teknolojiye bakış açıları ise taban tabana zıt ustacım, Ahmet bey'in en son yapacağı şeydir diye düşünsem de sen de haklı çıkabilirsin, bazı şeylerin kökünden değişmesi şartı ile neden olmasın ? :kas
İlk parağraftaki sevindirici haberi servisler için daha önce de vermiştiniz. Problemlileri bünyesine katmak kendisine de leke getirir. :ok

Ö Çevrimdışı

Ö.bilge

Yeni Üye
6 Eki 2020
6
44
Netlikten kastınız nedir? Keskinlik mi, canlı renk mi?
55 inç hangi Hi-Level modeli?

Vestel üretimi olanı alıp yanına bir Android kutu alırsanız en iyi deneyimi yaşamış olursunuz. (Bence)
Tabi bu beklentinize de bağlı.
Hocam net değil derken kasdettiğim buharlı bir gözlükten bakar gibi. Bugulu bir görüntü var gibi.

Birde bu tv de dikkatimi çeken 2 şey var. Bunlar normalmi.

1-ekran paneli mürekkep renginde. diğer tv ler gibi ki evde 2 tane lg 1 tanede yine hi-level var. Onlarınki siyah.

2-tv nin arkasından 2 tane tv nin içinden dışa doğru vida çıkmış.

Bunlar normalmi.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Hocam net değil derken kasdettiğim buharlı bir gözlükten bakar gibi. Bugulu bir görüntü var gibi.

1-ekran paneli mürekkep renginde. diğer tv ler gibi ki evde 2 tane lg 1 tanede yine hi-level var. Onlarınki siyah.

Bunlar normalmi.

Puslu görüntünün nedeni ürün kalitesi dışında izlediğiniz içeriğin çözünürlüğü ve kalitesinden de kaynaklı olabilir.
4K panelde 1080i yayın izlemek buna neden olur.
4K panelde tam netlik için yüksek kalitede 4K içerik izliyor olmanız lazım.

Bunun dışındaki nedenler, yazılım & panel & işlemci & arka aydınlatmadaki kalite ve işçilikten kaynaklanır.
Bu da ürünün kalitesiyle ilgilidir.

Vida nereye ait ona göre bir şey demek lazım. Sunny üretimi olduğu için işçilik de ona göre olabilir.
Yani üretim hatası, hatalı işçilik kaynaklı da olabilir.

Bir de bu görüntü meselesine panel ve aydınlatma tipi de etki eder.
VA panel, IPS panel olmak üzere yaygın 2 çeşit panel kullanılır TV'lerde.

Edge LED, Direct LED olmak üzere 2 çeşit de aydınlatma sistemi kullanılır.

Edge LED'de tek veya 2 kenardan olmak üzere panel aydınlatılır.
Direct LED'de ise panel doğrudan arkadan aydınlatılır.

Direct LED kontrast ve parlaklığa olumlu yönde etki eder.

Ama tabi aydınlatmanın düzgün montajlanması, ışığı dağıtan katmanların da kaliteli malzemelerden imal edilmiş olması da buna etki eder.

Vestel'in de alınacak ve alınmayacak ürünü vardır elbet, beklenti ve fiyat düzeyi anlamında, ama işçilik ve ürün kalitesinde de Sunny grubunun ürünlerini sollar bence. Konuya daha ciddi yaklaştığı aşikar. En azından temel işlevlerini düzgünce yerine getirebilen ürünleri var.

Tabi düşük fiyat aralığında büyük boyutlu panellere fazla bakmamak lazım diye de düşünüyorum.
Çünkü panel boyutu büyüdükçe bu sefer kalitesi de düşecektir diye düşünüyorum.

Sizin aldığınız TV 2000 TL civarında mıydı?

Ö Çevrimdışı

Ö.bilge

Yeni Üye
6 Eki 2020
6
44

Bunlar normalmi.

20201006_132350.jpg
20201006_132337.jpg
20201006_132301.jpg
20201006_132251.jpg

Puslu görüntünün nedeni ürün kalitesi dışında izlediğiniz içeriğin çözünürlüğü ve kalitesinden de kaynaklı olabilir.
4K panelde 1080i yayın izlemek buna neden olur.
4K panelde tam netlik için yüksek kalitede 4K içerik izliyor olmanız lazım.

Bunun dışındaki nedenler, yazılım & panel & işlemci & arka aydınlatmadaki kalite ve işçilikten kaynaklanır.
Bu da ürünün kalitesiyle ilgilidir.

Vida nereye ait ona göre bir şey demek lazım. Sunny üretimi olduğu için işçilik de ona göre olabilir.
Yani üretim hatası, hatalı işçilik kaynaklı da olabilir.

Bir de bu görüntü meselesine panel ve aydınlatma tipi de etki eder.
VA panel, IPS panel olmak üzere yaygın 2 çeşit panel kullanılır TV'lerde.

Edge LED, Direct LED olmak üzere 2 çeşit de aydınlatma sistemi kullanılır.

Edge LED'de tek veya 2 kenardan olmak üzere panel aydınlatılır.
Direct LED'de ise panel doğrudan arkadan aydınlatılır.

Direct LED kontrast ve parlaklığa olumlu yönde etki eder.

Ama tabi aydınlatmanın düzgün montajlanması, ışığı dağıtan katmanların da kaliteli malzemelerden imal edilmiş olması da buna etki eder.

Vestel'in de alınacak ve alınmayacak ürünü vardır elbet, beklenti ve fiyat düzeyi anlamında, ama işçilik ve ürün kalitesinde de Sunny grubunun ürünlerini sollar bence. Konuya daha ciddi yaklaştığı aşikar. En azından temel işlevlerini düzgünce yerine getirebilen ürünleri var.

Tabi düşük fiyat aralığında büyük boyutlu panellere fazla bakmamak lazım diye de düşünüyorum.
Çünkü panel boyutu büyüdükçe bu sefer kalitesi de düşecektir diye düşünüyorum.

Sizin aldığınız TV 2000 TL civarında mıydı?

20201006_140806.jpg

20201006_140750.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_20201006-133424_Galleryfc0a6ebf114bb0be.jpg
IMG-20201006-WA0010.jpg

Hocam 2899 tl ye aldım.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
20201006_132350.jpg
20201006_132337.jpg
20201006_132301.jpg
20201006_132251.jpg

20201006_140806.jpg

20201006_140750.jpg

Screenshot_20201006-133424_Galleryfc0a6ebf114bb0be.jpg
IMG-20201006-WA0010.jpg

Hocam 2899 tl ye aldım.
Hocam ürüne müdahale olmadıysa firmanın hesapsız iş yapması derim ben buna. Bir sorun olmaz muhtemelen ama kozmetik açıdan olumsuz bir izlenim yaratıyor. O fiyat civarına aynı ölçü olmasa bile Vestel üretimi bulabilirsiniz. TV tavsiye ana konuya bakın derim.

Geri
Üst Alt