Hi Level 49fal403 HDR aktifleştirme

Kadirizm

Yeni Üye
Puan 1
Çözümler 0
Kadirizm
Herkese iyi forumlar. Hi Level "HL 49FAL403" model TV'm mevcut. Cihaz 4K desteği mevcut olarak satın almışsamda bir türlü PS4 oyun konsolumdan HDR aktifleştiremiyorum. (4K destekli HDMI kablom ve fonksiyon>HDMI 2.0 aktif ettim) Bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi varsa gerçekten çok sevinirim. Birde bu cihazlar için resmi bir güncelleme oluyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Menü 4725 yapıp resim ekleyiniz.
Ayrıca ayarlar ekran ayarlarına girip hdmı gelişmiş, yada tam yaomaniz lazım

Üstad teşekkür ederim fakat tam bi TV cahiliyim diyebilirim, o menüye dahil nasıl girebilirim inanın bilmiyorum :) Biraz daha açıklayıcı anlatabilir misin?

Üstad teşekkür ederim fakat tam bi TV cahiliyim diyebilirim, o menüye dahil nasıl girebilirim inanın bilmiyorum :) Biraz daha açıklayıcı anlatabilir misin?
Kumanda görseldeki, menü tuşu mevcut değil :/ @fikoloji
imagecab347110b9dbc35.jpg

image66d62e32e6a5991c.jpg

Source 2580 ile bu şekilde menüye girebildim. Yardımcı olacak birileri varsa çok sevinirim güncel++

Son düzenleme:
Hocam o tvden bende almıştım aynı hatadan dolayı iade ettim

Hocam o tvden bende almıştım aynı hatadan dolayı iade ettim
Hocam satın alalı 1 yıl oldu galiba benim, o işlem için geciktim :/ Çözüm üretmem lazım yoksa 2K devam edeceğim mecbur

Son düzenleme:
Sunny üretimli maalesef bilgim yok

Merhaba TV sadece USB video oynatıcı üzerinden hdr video aktif oluyor başka bir çözüm bulamadım

Geri
Üst Alt