Yardımlarınız için sağolun. Hafta sonu gelince tekrar açtım. Amatörcede olsa haklı eleştirilerinize katılacağım.
@
TEKNOwest bahsettiği yanık görmedim. Ama anakartın üstünde bir bölgeye sinek yuva yapmış gibi çamur gördüm. temizledim. başka bir kalıntıda olabilir.
@
slowfood ledler 2 farklı firma denedim. Biri patladı son aldığımdada bu sorun oldu. Maalesef firmalardan dönüş alamadım. Az buçuk elim tornavida tutuğundan uğraşıyorum. Birde bir elektironkçiye yaptırsam değişse ne marka led kullanacak? sonra bu sorunu tekrar yaşarmıyım belirsiz. Kombi bozuk. Her gelen 300-400 para alıp gidiyor. KEşke baştan ben uğraşsaydım diyorum. Bozulsun hatta çöp olsun ama ben bozayım diyorum.. Tekrar aradığımda biz tekrar geliriz tespit ücreti alırız diyorlar birde.
Geri dönüş voltaşı çok düşük yada kısa devre olduğundan enerji keser diye tahmin ediyorum. 4 sıra ledin 2 tanesi 9, 2 tanesi 8 led var. Led sayısı artınca direnç artacağından elindeki 3 tane 8 li, 1 tane 9lu led kullanarak test yaptım. Şimdilik sorun yaşamadım. Ledlere bir miktar fazla voltaj gideceğinden patlama yapabilir.
Birde gördüğüm kadarı ile ledler ne yaparsam yapayım tam yapılmıyor. Altta ince çift taraflı yapışkan ısınınca işlevini kaybetmiş. Isıyı iletme özelliği olan ınce bir bant bulamadım.
@
M
muratavsar Takım halinde değişmek dediğiniz gibi en iyisi. Orjinal servis verirmi sormadım. Ama fiyatları dışarıya göre pahalı olabilir. Orjinal led hala sorunsuz çalışıyor ama ledlerin rengi maviye döndüğünden renkler sorunlu.
Her türlü eleştiri ve öneriye açığım.