HI LEVEL 43HL660 43 SMART LED TV açılmıyor

Y Çevrimdışı

Yuezfi

Yeni Üye
19 Nis 2020
4
54
Hayırlı pazarlar,hı level 43HL660 43 SMART LED TV cihazim dün bilgisayardan aktarım yapmak istedim bağlantı kablosu arızalı idi TV kapandı bir daha açılmadı açma kapama ışığı yanıyor acil yardımcı olabilirmisiniz

Başlık değiştirlmiştir

Moderatör tarafında düzenlendi:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,021
Hayırlı pazarlar,hı level 43HL660 43 SMART LED TV cihazim dün bilgisayardan aktarım yapmak istedim bağlantı kablosu arızalı idi TV kapandı bir daha açılmadı açma kapama ışığı yanıyor acil yardımcı olabilirmisiniz
Aktarımdan kastınız nedir?
Yaptığınız uygulama?
Bağlantı kablosu HDMI?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,021
Muhtemelen hdmi kablo
Yazılımla alakası olacağını sanmıyorum. Bilgisayar kasa ise topraklama (Yoksa) sorunu nedeni ile tv nin ana kartına zarar vermiştir. Laptopta da benzer sorunlar oluşabilir özellikle her iki cihaz da çalışırken bağlantı kabloları (Fişleri) sökülüp takılırsa arızaya sebep olur. Bağlantı kabloları takılırken cihazların kapalı olması daha sağlıklıdır.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Yazılımla alakası olacağını sanmıyorum. Bilgisayar kasa ise topraklama (Yoksa) sorunu nedeni ile tv nin ana kartına zarar vermiştir. Laptopta da benzer sorunlar oluşabilir özellikle her iki cihaz da çalışırken bağlantı kabloları (Fişleri) sökülüp takılırsa arızaya sebep olur. Bağlantı kabloları takılırken cihazların kapalı olması daha sağlıklıdır.

:) umut dünyası
ayrıca kablonun hasarlı olduğunu bilerek takmakta ne bilim arızaya davetiye çıkarmış

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kod:
    Forumlar
    Elektrikli ve Elektronik Eşyalar
    Isıtma - Soğutma Sistemleri
    Marka Yorumları
    Vestel
Isıtma soğutma konusunda vestel smart tv :)
Ama ledler ısınınca ısı veriyorlar ya,sanırım bu yüzden bu bölümde açılmış konu,seneye kışın bende mi denesem acaba tv ile ısınmayı :haha1
Şaka bir yana lütfen biraz dikkat edelim,tv ayrı , ısıtma-soğutma ayrıdır ,yanlış yerde açılan başlıkları taşımaktan bıktım artık çünkü dostlar :)

Geri
Üst Alt