mcgiletisim
Yeni Üye
Ustam Usb Değişerek yazılım moduna girdi tv ancak yükleme sonrası ışık var görüntü yok Ömer Ustamın verdiği Yazılımı YükledimFlash belleği fat32 olarak biçimlendirdin mi.?
Ustam Usb Değişerek yazılım moduna girdi tv ancak yükleme sonrası ışık var görüntü yok Ömer Ustamın verdiği Yazılımı YükledimFlash belleği fat32 olarak biçimlendirdin mi.?
17MB82S PNL:23390633 FULL YAZILIM İLETEBİLİR MİSİNİZ TEKRARDAN IŞIK VAR GÖRÜNTÜ YOK KONUMUNDA ŞUANDAUstam Usb Değişerek yazılım moduna girdi tv ancak yükleme sonrası ışık var görüntü yok Ömer Ustamın verdiği Yazılımı Yükledim
LNB ENTEGRESİ DEĞİŞTİM TÜM SORUNLAR DÜZELDİ TEŞEKKÜR EDERİManakart değişmediyse arkadaki etiketi atar mısın.
yazılımı nerden bulabilirimEvet normalde Hi Level Cihazlara Yazılım Yüklüyorum Dün de Bi Cihaza Yazılım Yükledim Sorunsuz Fişe taktığım anda otomatik başlatıyor normalde bu cihazda ok tuşuna basılı tutarak fişi takıyorum ancak hiç bir tepki yok sadece açma işlemi yapıyor cihaz o yüzden full yazılım yüklemek istiyorum indirme işleminde yukarıdaki hatayı alıyorum
bana yazılım lazım ama*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
yazılımı nerden bulabilirim
bana yazılım lazım ama