çalışan cihaza ne yazılımı istiyorsunuz.?banada axen ax55ual402 için yazılım lazım. ayrıntılar fotoda
![]()
Çalıştığını kimden duydun.? Detaylı arıza kaydı istiyorsan yazayım. Zeasn launcher uygulamasını silince sadece tv çalışıyor, android kısma ulaşamıyorum. O yüzden yazılıma ihtiyaç duydumçalışan cihaza ne yazılımı istiyorsunuz.?
Haklısın bende yok olan arkadaşlar varsa size verirler.Çalıştığını kimden duydun.? Detaylı arıza kaydı istiyorsan yazayım. Zeasn launcher uygulamasını silince sadece tv çalışıyor, android kısma ulaşamıyorum. O yüzden yazılıma ihtiyaç duydum
Tesekur ederim
I try my best*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Selamünaleyküm 13AT201V1.0 yazılım gerekiyor gonderebilirmisiniz banada teşekkürlerMerhaba,
Aynı problemi yaşıyorum,
Açılış kısmındaki logo kısmında kalıyor.
SUNNY Panda Panel / SN43DAL/0216 / 13AT201V1.0 yazılımı gerekli. ( Anakart değişmedi )
Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
![]()
![]()
![]()
anakart ve panel etiketlerini atınSelamünaleyküm 13AT201V1.0 yazılım gerekiyor gonderebilirmisiniz banada teşekkürler
Hı levelanakart ve panel etiketlerini atın
Hı level
Söküm yapmadım yazılım kaynaklı olduğu için anakart ismini buldum kusuru bakmayinHı level
![]()
Hı level
![]()
Söküm yapmadım yazılım kaynaklı olduğu için anakart ismini buldum kusuru bakmayin.sifirladim sonra daha açılmadı stand by kaldi
panel markasının olduğu etiketi de ekleyin.Hocam selamlar bende aynı sorun destek olabilir misin ?
![]()
![]()