HEX EDITOR Uyduya nasıl yapılır

Akrep0023

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Akrep0023
Arkadaşlar uydu cihazına HEX editör nasıl neyle hangi program veya araçla yapılıp cihaza yüklenir yada güncellenir.Usb ile atma mevcut mu

Uydu cihazına hex editör yüklenmez maalesef :)

Hex editörü yazılımları oynamak için

selam ustam ali 3526 işlemci için olan hex editör elinizde varsa paylaşabilirmisiniz acaba. Teşekkürler.

eyer hex editörle ne yapacagını biliyorsan, herhangi bir editör işini görecektir, burda marifet, ne yapacagını bilmektir, editör değil :fiskos

hex editör sadece uydu yazılımları için değildir çoğu programlamalardada kullanılmaktadır kripto şifreleme sistemlerinde en çok kullanılan editördür program verilerini kritolamada kullanılır uydu cihaz yazılımlarında değişiklik için kullanılır crypter yapmada kullanılır ve daha bir sürü işlemlerde kullanılır yapmak istediğin işlem ne ise
ona göre bilgi edinip yavaş yavaş ilerleyebilirsin

selam ustam ali 3526 işlemci için olan hex editör elinizde varsa paylaşabilirmisiniz acaba. Teşekkürler.

eyer hex editörle ne yapacagını biliyorsan, herhangi bir editör işini görecektir, burda marifet, ne yapacagını bilmektir, editör değil :fiskos

hex editör sadece uydu yazılımları için değildir çoğu programlamalardada kullanılmaktadır kripto şifreleme sistemlerinde en çok kullanılan editördür program verilerini kritolamada kullanılır uydu cihaz yazılımlarında değişiklik için kullanılır crypter yapmada kullanılır ve daha bir sürü işlemlerde kullanılır yapmak istediğin işlem ne ise
ona göre bilgi edinip yavaş yavaş ilerleyebilirsin
İki güzel cevap :ok
Acemi isen hiç elleme ,ama "abi,kurcalıyayım bakayım" diyorsan ,elbette googleden aratıp indir ve kurup denemeler yapabilirsin :ok

Hxd indir de Ali de hex editörü ile ne yapabilirsin sunplus yada gx kadar bilgisi olan yoktur sanırım Ali işlemcilerde ama varsa senin bir bilgin bizlerle paylaş tuner kumanda gibi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

benim bilgim yok bir arkadaş onla olur deyince bura dada tuner hatası sorununu görünce yazmıştım, bilgim olsa paylaşırım devlet sırrı değil sonuçta, Bu işden ekmek de yemiyorum. :)

Geri
Üst Alt