Herkesi beklerim

pensamper

Mesut
Aktif Üye
Puan 18
Çözümler 0
pensamper
merhaba arkadaşlar uzun zamandır elektronik tamir tadilat ile ugrasmaktayim ve youtube kanalı acmaya karar verdim sizlerinde desteklerini bekliyorum.
Saygılarımla

Son düzenleme:
Başarılarının ve paylaşımlarının devamını dilerim. Bir smps tamiri videosuna da ilk yorumumu yaptım. Devamı gelir inşallah.

Başarılarının ve paylaşımlarının devamını dilerim. Bir smps tamiri videosuna da ilk yorumumu yaptım. Devamı gelir inşallah.
Devamı farklı farkli tamiratlarla gelicek inşallah

Bu arada sizi forumumuzun tanışma bölümüne de bekleriz. Sizi daha yakından tanımış oluruz.

Hemen tırnaklarımı çıkarmış olmak istemem ancak @omrdml ye katılıyorum. Tanımak, tanışmak ve hep görüşmek isteriz aksi halde sanki "şuraya da YouTube kanal linkini bırakayım reklam olsun" gibi algılar üzülürüz :)

Hemen tırnaklarımı çıkarmış olmak istemem ancak @omrdml ye katılıyorum. Tanımak, tanışmak ve hep görüşmek isteriz aksi halde sanki "şuraya da YouTube kanal linkini bırakayım reklam olsun" gibi algılar üzülürüz :)
tanımak ve tanışmak için burdayım, forum ailesini şimdideden sevdim tanıdıkça daha da çok seveceğime inanıyorum.?

Geri
Üst Alt