Herkese merhaba arkadaşlar ben turgay 39 yaşında devlet memuruyum bursadan katılıyorum aranıza Awox tv kullanıcısıyım herkese iyi forumlar …
burada nicki hatirlatan herhangi bir kisaltmayi plakaya bile vermiyorlar yasak..Plakaya isimi soyisimimin basharflerini alamiyorum o yüzden..Hoşgeldin Nazi666 ,nik dikkatimi çekti![]()
SeS al sende ,SS şart mıburada nicki hatirlatan herhangi bir kisaltmayi plakaya bile vermiyorlar yasak..Plakaya isimi soyisimimin basharflerini alamiyorum o yüzden..
Özgen ve Kristal hala duruyor mu Kültürparkta,ya da kültürpark var mi hala ,38 sene gecti üstündenHoşgeldiniz, ben de Bursa'dayım. İyi forumlar![]()
Evet, halen duruyor diye biliyorum, Özgen başka yerlere de yeni mekanlar açtı. Fakat Kültür Park'a gitmeyeli o kadar çok zaman oldu kiÖzgen ve Kristal hala duruyor mu Kültürparkta,ya da kültürpark var mi hala ,38 sene gecti üstünden![]()
tekrardan hoşgeldiniz iyi forumlar.Herkese merhaba tekrardan yok teknik kadrodan değilim uzun zamandır dışarıdan takip ediyordum formu 4 senedir awox tv kullanıyorum üye olarak devam etmeyi düşündüm herkese iyi günler dilerim …