burada nicki hatirlatan herhangi bir kisaltmayi plakaya bile vermiyorlar yasak..Plakaya isimi soyisimimin basharflerini alamiyorum o yüzden..Hoşgeldin Nazi666 ,nik dikkatimi çekti
SeS al sende ,SS şart mıburada nicki hatirlatan herhangi bir kisaltmayi plakaya bile vermiyorlar yasak..Plakaya isimi soyisimimin basharflerini alamiyorum o yüzden..
Özgen ve Kristal hala duruyor mu Kültürparkta,ya da kültürpark var mi hala ,38 sene gecti üstündenHoşgeldiniz, ben de Bursa'dayım. İyi forumlar
Evet, halen duruyor diye biliyorum, Özgen başka yerlere de yeni mekanlar açtı. Fakat Kültür Park'a gitmeyeli o kadar çok zaman oldu ki Eskisi gibi popüler değil artık. Bir de parkın dibindeki Atatürk Stadyumu'nu yıkıp yerine saçma sapan, parka benzer bir alan yaptılar. Eski tat yok yani anlayacağınızÖzgen ve Kristal hala duruyor mu Kültürparkta,ya da kültürpark var mi hala ,38 sene gecti üstünden
tekrardan hoşgeldiniz iyi forumlar.Herkese merhaba tekrardan yok teknik kadrodan değilim uzun zamandır dışarıdan takip ediyordum formu 4 senedir awox tv kullanıyorum üye olarak devam etmeyi düşündüm herkese iyi günler dilerim …