Deimos
VIP
- 6 Nis 2018
- 862
Olarrrrr, sakınca yokA.slm Tarık
Illa Bana Chat Alanı Kurduracaksınız Sızı Buraya 7/24 Kılıtleyecem
Aman Tarık yapma zaten işyerinde Grup grup grup yetiyorVp grubu falan yok mu seri haberleşme
Olarrrrr, sakınca yokA.slm Tarık
Illa Bana Chat Alanı Kurduracaksınız Sızı Buraya 7/24 Kılıtleyecem
Aman Tarık yapma zaten işyerinde Grup grup grup yetiyorVp grubu falan yok mu seri haberleşme
Askerliği orada yaptım az bilirim ama kış dönemiydi bizimki Mayısta terhis. Adam Aralıkta taksi camını açmış yallah şöfer yallah, kısa kol gidiyordu, birde çok güzel bir meltem rüzgarı vardı off of., bende ise mont vardı, uçaktan yeni inmiştim Hey gidi hey.
o bizde de var.Şirket numaramı verip telefonu yanıma almıyorum hiçbişiyi görmüyorumOlarrrrr, sakınca yok
Aman Tarık yapma zaten işyerinde Grup grup grup yetiyor
Abi ders çalışıyom abiDeimos, Ado, unreleased, BlackSea, Umut Barış, tarık uğur, Jeopol, albanez, The_SreT, Let's _be_ honest, mrsmrc, tkartal, Helenmirren,
Adı Şuan Aklıma Gelmeyen Kusura Bakmasın
Neredeseniz Yahu Siz
Çıkın Bakım Sotadan...
En son gelen benim galiba ya.Deimos, Ado, unreleased, BlackSea, Umut Barış, tarık uğur, Jeopol, albanez, The_SreT, Let's _be_ honest, mrsmrc, tkartal, Helenmirren,
Neredeseniz Yahu Siz
Çıkın Bakım Sotadan...
Burdayız Sota hocamDeimos, Ado, unreleased, BlackSea, Umut Barış, tarık uğur, Jeopol, albanez, The_SreT, Let's _be_ honest, mrsmrc, tkartal, Helenmirren,
Neredeseniz Yahu Siz
Çıkın Bakım Sotadan...
Onu Kapiyi Kirmadan Once Soylecektin.