Türkiye ekonomisi gibi çok sağlam temeller üzerine kurulu sistemlerde (!) bu ve benzeri yanıltmaların her zaman yasal dayanağı vardır... ?Spydrop isimli google chrome eklentisi var. Kurup ürünün ne kadar olduğunu nerelerde gezdiğini görebilirsiniz. Toshiba 58ul3a63Dt tv var.
Burada hiper mega ultra indirimli fiyatı.
Burada da gerçekte olanlar var. Tüketici yanıltma var aslında ama maalesef bir ceza vs almıyorlar.
2008 krizi teğet geçti dedi, yedik... 2011'de Arap Baharı rezilliğine tuzlukla koştu ve bittik...üfe %31 . o da şeyedilmiş haliyle. önümüz fena karanlık gibi.
Şikayet edince ne olacak?ben bir keresinde özellikle takip ettim, böyle bir şey var mı gerçekten indiriyorlar mı diye. gördüm kü önce fiyatı kaldırıyorlar bayağı bir yukarı, sonra indiriyorlar ama nedense bir türlü normal piyasa fiyatına gelemiyor bu inmiş fiyatlar, Aradım HB müşteri hizmetlerini niye böyle yaptıklarını sordum, eleman sus pus, üşendim açıkçası rekabet kuruluna şikayet etmeye, Uyanık olun, her indirim yapıyorum diyenin üstüne atlamayın. şimdi hazreti google var, anında kim nerede neyi kaça satıyor veya satmış görüyorsunuz, boşuna aldanmayın bu indirim PALAVRALARINA
Türkiye ekonomisi gibi çok sağlam temeller üzerine kurulu sistemlerde (!) bu ve benzeri yanıltmaların her zaman yasal dayanağı vardır... ?