Helen Miren HoşGeldin ;)

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
tarık uğur' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:
tarık uğur' Alıntı:
Hoşgeldin :)
@ado abi şu meşhur konuyu açta bi yerden takip edelim daha ısınamadık nerde ne var yetişemiyorum

Hoşbulduk Tarık, nasılsın

Sağol kardeşim iyilik sağlık sen nasılsın?

Sağol bende iyiyim eski kadroyu görünce burda sevindim ufak tefek eksikler var ama zamanla dolar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Helenmirren' Alıntı:
tarık uğur' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:
Hoşbulduk Tarık, nasılsın

Sağol kardeşim iyilik sağlık sen nasılsın?

Sağol bende iyiyim eski kadroyu görünce burda sevindim ufak tefek eksikler var ama zamanla dolar

Kardeşlerimizden de eksikler var, forumda da eksikler var elbette. Dediğin gibi zaman her şeyi istediğimiz gibi yapar umarım.  :ok:

mrsmrc Çevrimdışı

mrsmrc

Aktif Üye
7 Ocak 2018
289
Sota' Alıntı:
mrsmrc' Alıntı:
Sota' Alıntı:

@sota Hocam merhabalar  :anlastık:
Bendeniz Emre. İzmir'den selamlar
:)eh:

Merhaba Emre Hocam

Vallahi Forum Isler Kosturmaktan
Forumda Yazilan Mesajlar Gozumden Kaciyor 

Ufak Eksiklerimiz Var Onlarida
Gidereyim Sıkı Bir Tanisma Fasli Yapacagiz Benim Anladigim :kıskıs:
Hayırlı olsun forumunuz 
İyi çalışmalar, kolay gelsin.  :sırıtma2: 
Mutlaka yapalım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
@HelenMiren Dh de biri vardı ismini tam hatırlayamadım şimdi ama bana sürekli mantı kek poğaça sözü verip göndermiyordu. 25+ kulüp kurmuştu ama kendisi 70 yaşları dolayındaydı diye hatırlıyorum :kıskıs:

Görüyormusun hiç kendisini? Yoksa70 yaşın gereği girmiyor mu artık foruma :kıskıs:

Görürsen söyle kendisine, söz verdiği ve kargo adresimizi bile aldığı o KEK için öte tarafta iki elim yakasındadır :kop:

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Ado' Alıntı:
@HelenMiren Dh de biri vardı ismini tam hatırlayamadım şimdi ama bana sürekli mantı kek poğaça sözü verip göndermiyordu. 25+ kulüp kurmuştu ama kendisi 70 yaşları dolayındaydı diye hatırlıyorum :kıskıs:

Görüyormusun hiç kendisini? Yoksa70 yaşın gereği girmiyor mu artık foruma :kıskıs:

Görürsen söyle kendisine, söz verdiği ve kargo adresimizi bile aldığı o KEK için öte tarafta iki elim yakasındadır :kop:

Abi geçen doğum günümde bana frambuazlı kek yapmıştı  :kıskıs: hemen iletiyorum abi kendisine  :kıskıs:

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Ado' Alıntı:

Bu arada abi doğum gününü kutlarım nice mutlu senelere ve en sevdiklerinle geçirmen dileğiyle  :öp:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Helenmirren' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Abi geçen doğum günümde bana frambuazlı kek yapmıştı  :kıskıs: hemen iletiyorum abi kendisine  :kıskıs:

Yaptımı gerçekten  :yuh:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Helenmirren' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Bu arada abi doğum gününü kutlarım nice mutlu senelere ve en sevdiklerinle geçirmen dileğiyle  :öp:

Birlikte olsun kardeşim.hatta hatırlat önümüzdeki sene ikimizin aynı anda kutlayalım  :ok:

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Ado' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:

Birlikte olsun kardeşim.hatta hatırlat önümüzdeki sene ikimizin aynı anda kutlayalım  :ok:

İnşallah abi  :öp:

Yaptı valla bilgisayara geçince fotoğraf atarım  :kıskıs:

Geri
Üst Alt