Hdd Tv de görünmüyor

E Çevrimdışı

erdemsa

Yeni Üye
14 Şub 2021
3
38
merhabalar,

Evimde samsung UE40ES6340S model Tvim var. Gecen gün 1 TB WD marka hard disk aldim ve tvye baglamak istedim, hic birsey gelmiyor ekrana, daha oncesinde sony 1 tb hard disk bagladigimda aciliyordu, hatta usb de taktim yine aciliyor ama yeni aldigim hard diski görmüyor, bilgisayara taktim görünüyor, tvye yazilim güncellemeside yaptim sonuc aynı, ne yapmam lazim yardimlarinizi rica ederim

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
hdd fat32 ve en fazla 500 gb olmali, büyük oldugunda bölünmeli. bazen kabloda sorun yapabiliyor y tipi kablo ile denenmeli..

E Çevrimdışı

erdemsa

Yeni Üye
14 Şub 2021
3
38
Bendeki samsung smart tv 2 tbye kadar destekledigini ögrendim bu yüzden bicimlendirmede yaptim, sadece Nfts ve exfat secenekleri var ikisinide denedim olmadi ama bölmeyi denemedim, cünkü sony marka 1 tblık hdd yi aciyor. Y kabloyuda bir yerde daha okudum işe yarayip yaramayacagini bilemedigim icin emin olamadim parasinda degilim ama hard diski yeni aldim iade etsem acilan ürünü geri almiyolar servise mi göndersem iyice kafam karisti.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
tv nizin modeli nedir?hdd enerjiyi tv den mi aliyor yoksa harici güc ünitesi var mi?Eger yok ise samsung sitesinde enerji ihtiyacinin 400mA den fazla enerji cekmemesi gerektigi bilgisi paylasilmis

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

erdemsa

Yeni Üye
14 Şub 2021
3
38
tv nizin modeli nedir?hdd enerjiyi tv den mi aliyor yoksa harici güc ünitesi var mi?Eger yok ise samsung sitesinde enerji ihtiyacinin 400mA den fazla enerji cekmemesi gerektigi bilgisi paylasilmis
tvnin modeli samsung UE40ES6340S, hdd enerjiyi tvnin usb yerinden alıyor, y kablo işimi çözermi acaba tvde iki adet usb bağlanti noltasi var y kablo ile ikisinede takarim bi ucude hddye takarim, enerji yükselmiş olur, ama anlayamadigim tek kablo ile de hddyi bagladigimde ışığı yaniyor ve titresim geliyor. nasil oluyoda calistirmasi icin güc yetiyor ama dosyalari acamaya yetmiyor

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
MBR yerine GPT olarak biçimlendirilmiş olabilir.
Minitool Partition Wizard Free ile saniyeler içinde GPT diski veri silmeden MBR yapabilirsiniz.

Geri
Üst Alt