Arkadaslar, abiler keyifli forumlar
samsung lt32e310mz televizyonumuz var ve su anda regal dvb 400 cl diye bi uydu alicisi ile apartmanin canagina bagli
bu uydu alicisi artik iyice eskidi, 1080p tv de dusuk kalite izlemek de bi kotu oluyo
ben de yeni bi uydu alıcısı alayim diyorum cunku bazi kanallar artik acilmiyo, eklenmiyo filan. Bu konuda hic bilgim yok maalesef, internete baktim biraz ama emin olamadim hicbirinden
benim icin onemli olan ozellikler belli:
-kanal gecisi hizli olmali(hiremconun bi modelinin videosuna denk geldim, baya yavas geciyo kanallar, bizim emektar regal cok daha hizli)
- internet baglantisi filan olmasa da olur, internetle isimiz olmaz tv de.
- goruntu kalitesi iyi olsun, hd yayin verebilsin
-uydu uzerinden kanal guncellemesi gibi bi sey varmis, o olsa iyi olur
tavsiyeleriniz nelerdir, butceyi fazla zorlamasa iyi olur soyle 100 120 civari filan bulabilir miyiz
bime filan gelen ufak alicilar is gorur mu ki?
cok fazla soru sordum kusura bakmayin, cevaplari beklerim Ado abi sen ne dersin
ayrica biss sifresi gibi bi ozellik gordum, o ne ise yarar
samsung lt32e310mz televizyonumuz var ve su anda regal dvb 400 cl diye bi uydu alicisi ile apartmanin canagina bagli
bu uydu alicisi artik iyice eskidi, 1080p tv de dusuk kalite izlemek de bi kotu oluyo
ben de yeni bi uydu alıcısı alayim diyorum cunku bazi kanallar artik acilmiyo, eklenmiyo filan. Bu konuda hic bilgim yok maalesef, internete baktim biraz ama emin olamadim hicbirinden
benim icin onemli olan ozellikler belli:
-kanal gecisi hizli olmali(hiremconun bi modelinin videosuna denk geldim, baya yavas geciyo kanallar, bizim emektar regal cok daha hizli)
- internet baglantisi filan olmasa da olur, internetle isimiz olmaz tv de.
- goruntu kalitesi iyi olsun, hd yayin verebilsin
-uydu uzerinden kanal guncellemesi gibi bi sey varmis, o olsa iyi olur
tavsiyeleriniz nelerdir, butceyi fazla zorlamasa iyi olur soyle 100 120 civari filan bulabilir miyiz
bime filan gelen ufak alicilar is gorur mu ki?
cok fazla soru sordum kusura bakmayin, cevaplari beklerim Ado abi sen ne dersin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrica biss sifresi gibi bi ozellik gordum, o ne ise yarar
Moderatör tarafında düzenlendi: