Tvden profil alınıp,profilden tamamen kapatılacak,servis menü ile sanmıyorum,tabii hosbulduk daha iyi bilir konuyu
dogrudur, ilk mesajimda belirttim zaten,
Toolbox içindeyken hbbtv bak bakalım,varsa onu kapatıp kaydet,kaydettiğin de tvye geri gönder.(indirdiğin profilleri mutlaka yedekle bir yerde ne olur ne olmaz )
Bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim Üstadlar, ilgili konuları bir ara inceleyeyim.Belki becerebilirim, eğer yapamayacak gibi olursam hiç bulaşmam, mekanik cihazlar benim için kolay,ama iş elektronik olunca bozabiliyorum, tekrar teşekkürler...
forumda birkac konuyu incelemeniz gerek profil alma toolbox ve penceredeki islemi yapmaniz gerek.
hosbulduk yardımcı olabilir muhtemelen,o yazar sen yaparsın ,aslında yazmasına da gerek yok,foto anlatıyor herşeyi ,sadece oradaki "true" kısmını "false" tıklayıp kaydet de tvye geri yükle ,o kadar (yedeklemeyi unutma sakın dosyalarını bir yerde önce)Bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim Üstadlar, ilgili konuları bir ara inceleyeyim.Belki becerebilirim, eğer yapamayacak gibi olursam hiç bulaşmam, mekanik cihazlar benim için kolay,ama iş elektronik olunca bozabiliyorum, tekrar teşekkürler...
Linkteki komut dosyası ile yapılacak siz tv den alacağınız dosyaları drive veya dosya upload sitesine yükleyin linkini buraya yazın gerekli düzenlemeleri biz yaparız siz de tv ye yüklemesini yaparsınız."swprofil connectivity menü" nedir af buyurun?
Nereden, nasıl yapacağım onu kafa gitti...
Bu tip işler her zaman sıkıntılıdır,sonuçta cihazın işleyişini etkileyen bir dosya ile uğraşılacak,yazılım olmasa bile sonuçta bir işlem yaptırılacak.Gerçi çok zor işlem değil ama ben işte yaptığım dosyayı tvsine atamayıp "senin yüzünden oldu" dendiği için kimsenin tv sini modlamıyorum ,yeminliyim maalesef , ki bu işi başlatanlardan biri olmama rağmenBy_Trol,
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, bir ara dizüstü PC yi açıp yaparım, şu anda telefondan baktığım için yapamıyorum, son olarak; " Ben sorumluluğa sorumluluk demem, sorumluluk benim olmayınca" diyorum, işin ucunda bozmak da var yani , bilemedim şimdi
Üstadlar, ilginiz için teşekkürler hepinize.Bu tip işler her zaman sıkıntılıdır,sonuçta cihazın işleyişini etkileyen bir dosya ile uğraşılacak,yazılım olmasa bile sonuçta bir işlem yaptırılacak.Gerçi çok zor işlem değil ama ben işte yaptığım dosyayı tvsine atamayıp "senin yüzünden oldu" dendiği için kimsenin tv sini modlamıyorum ,yeminliyim maalesef , ki bu işi başlatanlardan biri olmama rağmen
Rica ederim ,ne demekÜstadlar, ilginiz için teşekkürler hepinize.
teraspy, üstadım size de ayrıca teşekkürler ama ben vazgeçtim, olmaz olmaz gelir beni bulur, ondan sonra da geri döndüremem, alırım başıma bir dert En iyisi arada bir menü ve ayarlara girip oradan kapatırım olur biter, ama en azından nasıl yapılacağını da sayenizde öğrenmiş oldum...
Ellerinize sağlık, selamlar.
Tamam, kanal listesini yedekliyorum zaten arada bir, ilk kurulum yaparım , düzelirse sizi bilgilendiririm.Rica ederim ,ne demek
Normalde kapattığın zaman bu komutu yazıyor içerden "false" diye(mesela) ,ama demek ki böyle bir şey yapmıyor tv yazılımı.Aslında yazılımsal sıkıntı var gibi duruyor belki tvye reset atıp ilk kurulum yapmak lazım(bazen işe yarıyor),tabii kanal listesini yedekleyip öyle yap.