HBBTV kapatmak

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Toolbox içindeyken hbbtv bak bakalım,varsa onu kapatıp kaydet,kaydettiğin de tvye geri gönder.(indirdiğin profilleri mutlaka yedekle bir yerde ne olur ne olmaz :ok )

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
4d46a0e5-fce9-4113-b054-b2d815cc1c76.jpg

forumda birkac konuyu incelemeniz gerek profil alma toolbox ve penceredeki islemi yapmaniz gerek.

O Çevrimdışı

Ocico 

Aktif Üye
24 Ağu 2021
159
Toolbox içindeyken hbbtv bak bakalım,varsa onu kapatıp kaydet,kaydettiğin de tvye geri gönder.(indirdiğin profilleri mutlaka yedekle bir yerde ne olur ne olmaz :ok )
4d46a0e5-fce9-4113-b054-b2d815cc1c76.jpg

forumda birkac konuyu incelemeniz gerek profil alma toolbox ve penceredeki islemi yapmaniz gerek.
Bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim Üstadlar, ilgili konuları bir ara inceleyeyim.Belki becerebilirim, eğer yapamayacak gibi olursam hiç bulaşmam, mekanik cihazlar benim için kolay,ama iş elektronik olunca bozabiliyorum, tekrar teşekkürler...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim Üstadlar, ilgili konuları bir ara inceleyeyim.Belki becerebilirim, eğer yapamayacak gibi olursam hiç bulaşmam, mekanik cihazlar benim için kolay,ama iş elektronik olunca bozabiliyorum, tekrar teşekkürler...
hosbulduk hosbulduk yardımcı olabilir muhtemelen,o yazar sen yaparsın ,aslında yazmasına da gerek yok,foto anlatıyor herşeyi ,sadece oradaki "true" kısmını "false" tıklayıp kaydet de tvye geri yükle ,o kadar :ok (yedeklemeyi unutma sakın dosyalarını bir yerde önce)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
"swprofil connectivity menü" nedir af buyurun?
Nereden, nasıl yapacağım onu kafa gitti...:fiskos
Linkteki komut dosyası ile yapılacak siz tv den alacağınız dosyaları drive veya dosya upload sitesine yükleyin linkini buraya yazın gerekli düzenlemeleri biz yaparız siz de tv ye yüklemesini yaparsınız.

Komut dosyası link

Linkteki yardımcı komut dosyasını zipten çıkartın.
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
Gelen menüde en alt satırdaki usb operations satırına inip OK tuşuna basın gerekli dosyalar tv den alınacaktır.
Sorumluluk tamamen sizdedir.

O Çevrimdışı

Ocico 

Aktif Üye
24 Ağu 2021
159
By_Trol By_Trol,
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, bir ara dizüstü PC yi açıp yaparım, şu anda telefondan baktığım için yapamıyorum, son olarak; " Ben sorumluluğa sorumluluk demem, sorumluluk benim olmayınca" diyorum, işin ucunda bozmak da var yani , bilemedim şimdi :cak:hmm

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
By_Trol By_Trol,
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, bir ara dizüstü PC yi açıp yaparım, şu anda telefondan baktığım için yapamıyorum, son olarak; " Ben sorumluluğa sorumluluk demem, sorumluluk benim olmayınca" diyorum, işin ucunda bozmak da var yani , bilemedim şimdi :cak:hmm
Bu tip işler her zaman sıkıntılıdır,sonuçta cihazın işleyişini etkileyen bir dosya ile uğraşılacak,yazılım olmasa bile sonuçta bir işlem yaptırılacak.Gerçi çok zor işlem değil ama ben işte yaptığım dosyayı tvsine atamayıp "senin yüzünden oldu" dendiği için kimsenin tv sini modlamıyorum ,yeminliyim maalesef , ki bu işi başlatanlardan biri olmama rağmen :)

O Çevrimdışı

Ocico 

Aktif Üye
24 Ağu 2021
159
Bu tip işler her zaman sıkıntılıdır,sonuçta cihazın işleyişini etkileyen bir dosya ile uğraşılacak,yazılım olmasa bile sonuçta bir işlem yaptırılacak.Gerçi çok zor işlem değil ama ben işte yaptığım dosyayı tvsine atamayıp "senin yüzünden oldu" dendiği için kimsenin tv sini modlamıyorum ,yeminliyim maalesef , ki bu işi başlatanlardan biri olmama rağmen :)
Üstadlar, ilginiz için teşekkürler hepinize.

teraspy teraspy, üstadım size de ayrıca teşekkürler ama ben vazgeçtim, olmaz olmaz gelir beni bulur, ondan sonra da geri döndüremem, alırım başıma bir dert :) En iyisi arada bir menü ve ayarlara girip oradan kapatırım olur biter, ama en azından nasıl yapılacağını da sayenizde öğrenmiş oldum...

Ellerinize sağlık, selamlar.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Üstadlar, ilginiz için teşekkürler hepinize.

teraspy teraspy, üstadım size de ayrıca teşekkürler ama ben vazgeçtim, olmaz olmaz gelir beni bulur, ondan sonra da geri döndüremem, alırım başıma bir dert :) En iyisi arada bir menü ve ayarlara girip oradan kapatırım olur biter, ama en azından nasıl yapılacağını da sayenizde öğrenmiş oldum...

Ellerinize sağlık, selamlar.
Rica ederim ,ne demek :ok
Normalde kapattığın zaman bu komutu yazıyor içerden "false" diye(mesela) ,ama demek ki böyle bir şey yapmıyor tv yazılımı.Aslında yazılımsal sıkıntı var gibi duruyor belki tvye reset atıp ilk kurulum yapmak lazım(bazen işe yarıyor),tabii kanal listesini yedekleyip öyle yap.

O Çevrimdışı

Ocico 

Aktif Üye
24 Ağu 2021
159
Rica ederim ,ne demek :ok
Normalde kapattığın zaman bu komutu yazıyor içerden "false" diye(mesela) ,ama demek ki böyle bir şey yapmıyor tv yazılımı.Aslında yazılımsal sıkıntı var gibi duruyor belki tvye reset atıp ilk kurulum yapmak lazım(bazen işe yarıyor),tabii kanal listesini yedekleyip öyle yap.
Tamam, kanal listesini yedekliyorum zaten arada bir, ilk kurulum yaparım , düzelirse sizi bilgilendiririm.
Tekrar teşekkürler.

Geri
Üst Alt