HBBTV kapatmak

M Çevrimdışı

myhtpcx

Yeni Üye
26 Ara 2019
16
34
ayarlar > daha fazla ayar kısmında hbbTV kapatma yok servis menüsünde açık görünüyor. TV'yi hızlandırır mı diye kapatmak istiyorum.

ağ ile uyanmayı da kapayacağım. başka ayar var ise hızlandırmak için tavsiyenizi bekliyorum.

43UD8360 v5.34.1.4

G Çevrimdışı

galata0185

Aktif Üye
1 Ağu 2019
52
40
Forumda TV yazılım modlama bölümü var ordan yardım alabilirsin. Ben yazılımdan kapattım.

İzmitli Çevrimdışı

İzmitli 

Yeni Üye
9 May 2020
26
47
Bende hbbtv kapattım iki gündür tv izliyorum ssıptv kullanıyorum youtube kullanıyorum sorun yok gayet stabil şuanda takılma yok. 49ud8200

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Hbb açık olduğu zaman tv de ara sıra sistemin donup reset atmasına sebep oluyor. Bazen de uzaktan kumandada bazı tuşların geç veya hiç algılamamasına ve yine reset atmasına sebep oluyor.

Bana ilginç gelen tam olarak da bu. HBB TV'nin kodlanmasında mı bir sıkıntı var acaba? TV'yi bu derece etki etmesi garip yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Netflix kullanmıyorum ama youtube olsun ıptv olsun yada diğer uygulamalarda bir sıkıntı takılma yaşamadım tv yeni olduğundan da olabilir belki nedersiniz ?

Genelde belli bir süre kullanınca sistemde hafif bir şişme oluyor. O yüzden sizi etkilememiş olabilir. (Tabi bunu MB130 anakart için söylüyorum. MB230'un işlemci gücü daha iyi olabilir)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bana ilginç gelen tam olarak da bu. HBB TV'nin kodlanmasında mı bir sıkıntı var acaba? TV'yi bu derece etki etmesi garip yani.
Büyük ihtimalle kodlama + api ,kanala adapte olamıyor ,fox açıkken bir bakmışsın trt geliyor karşına pat diye ,bir xml içinden alıyor kanal bilgisini ,yani benim 9090 tvde böyle oluyor ,ama diğer kartlarda da aynıdır sanırım :)

Salih445 Çevrimiçi

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
621
Toshiba TVde menülerde takılmaşar oluyordu ve sol üstteki kanal bilgi ekranı filan takılıyordu, hbb tvyi kapattım bakalım şu an iyi gibi.

O Çevrimdışı

Ocico 

Aktif Üye
24 Ağu 2021
159
Arkadaşlar, hazır konusu varken, buradan sormak istiyorum.

TV' de arada bir kanal değiştirirken ya da smart TV menüsünü açarken, TV kapanıp yeniden açılıyordu sonra bir konuda, başka bir arkadaşın şikayeti için "HBB TV yi kapatın düzelir" diye okuyunca, bende HBB yi kapattım, sorun düzeldi, ancak aynı sorun yine baş gösterdi, bir baktım HBB açılmış , ben kapıyorum, belli bir süre sonra kendiliğinden açılıyor bu meret.

Bunu kalıcı olarak kapatmanın bir yolu var mıdır?
(Vestel 32FD7100)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Direk tv menüsünde kullanabileceginiz herhangi baska secenek varmi bilmiyorum ama , eger profil alinabilen bir anakarta sahipseniz swprofil connectivity menü altinda hbbtv yi kapatmaniz yeterli olur.

Geri
Üst Alt