Netflix kullanmıyorum ama youtube olsun ıptv olsun yada diğer uygulamalarda bir sıkıntı takılma yaşamadım tv yeni olduğundan da olabilir belki nedersiniz ?HBB TV'yi kapatınca Netflix ve YouTube'da performansın artması çok ilginç ya.
Hbb açık olduğu zaman tv de ara sıra sistemin donup reset atmasına sebep oluyor. Bazen de uzaktan kumandada bazı tuşların geç veya hiç algılamamasına ve yine reset atmasına sebep oluyor.HBB TV'yi kapatınca Netflix ve YouTube'da performansın artması çok ilginç ya.
Hbb açık olduğu zaman tv de ara sıra sistemin donup reset atmasına sebep oluyor. Bazen de uzaktan kumandada bazı tuşların geç veya hiç algılamamasına ve yine reset atmasına sebep oluyor.
Netflix kullanmıyorum ama youtube olsun ıptv olsun yada diğer uygulamalarda bir sıkıntı takılma yaşamadım tv yeni olduğundan da olabilir belki nedersiniz ?
Büyük ihtimalle kodlama + api ,kanala adapte olamıyor ,fox açıkken bir bakmışsın trt geliyor karşına pat diye ,bir xml içinden alıyor kanal bilgisini ,yani benim 9090 tvde böyle oluyor ,ama diğer kartlarda da aynıdır sanırımBana ilginç gelen tam olarak da bu. HBB TV'nin kodlanmasında mı bir sıkıntı var acaba? TV'yi bu derece etki etmesi garip yani.
MB211 sanırımDirek tv menüsünde kullanabileceginiz herhangi baska secenek varmi bilmiyorum ama , eger profil alinabilen bir anakarta sahipseniz swprofil connectivity menü altinda hbbtv yi kapatmaniz yeterli olur.
Evet Üstad, MB 211.MB211 sanırım