Hayırlı Cumalar efendim.Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar efendim. Bereketli, huzurlu cumalar nasip olsun hepimize.Hayırlı cumalar
Hoşgeldin tobacco üstad.yani diğer günler hayırsızmı oluyo
tobocco bir alaycılık seziyorum yorumunda tüm günler allahın günüdür hepsi onun izni ile hayırlıdır ayrıca cuma günü müslümanların en çok sevdiği bir bayram havası gibidir selamlaşmak o günün daha hayırlı bereketli geçmesi için iyi dilekleridir umarım,ki ben seni yanlış anlamışımdır.yani diğer günler hayırsızmı oluyo
o zaman her güne hayırlı ile başlamak lazım değilmi cuma hayırlı salı sallanır neydi diğerleritobocco bir alaycılık seziyorum yorumunda tüm günler allahın günüdür hepsi onun izni ile hayırlıdır ayrıca cuma günü müslümanların en çok sevdiği bir bayram havası gibidir selamlaşmak o günün daha hayırlı bereketli geçmesi için iyi dilekleridir umarım,ki ben seni yanlış anlamışımdır.
Senin seviyene düşmeyeceğim senin sözün sana benim sözüm bana başka cevap vermeyeceğim umarım,ki bu alaycı tavrının karşılığını bir gün alırsın.o zaman her güne hayırlı ile başlamak lazım değilmi cuma hayırlı salı sallanır neydi diğerleri
P.Tesi = Pazarlanıro zaman her güne hayırlı ile başlamak lazım değilmi cuma hayırlı salı sallanır neydi diğerleri