Gün aşırı yastık kılıfını değiştirirseniz daha da rahatlayacaktır.Sunu net olarak emin oldum oglumun 23 yasinda burun tıkanıklıgı oluyordu öncedende bende 1. Yıldır winixs ziro hava temizleyici odasında çalısıyor artık burnu sabahları kalktiginda 1 yıldır burnum tıkanmıyor diyor bazen nöbetci oldugunda ben yatak odasında kullanıyorum sabahları daha rahat uyandıgımı varkettim söylemekte yarar gördüm
Hergun 10 dakika üstten evi süpür. Ondan daha iyiBende de Xiaomi var maalesef memnun değilim, nedense şu ana kadar hayatımdaki hiçbir Xiaomi ürünü beni memnun edemedi. Bu hava temizleyicinin de işe yaramadığını düşünüyorum.
Satın aldığın Mi Purifer 4 bugün teslim edildi.
Hemen filtresini açıp kontrol ettim filtre tabanında frid çip bulunmakta.
arka kapağı mıknatıslı cihaz çalışırken açılırsa çalışmayı durduruyor.
Filtre üzerine tozları tutması için hazır satın aldığım keçeye benzer filtreyi sarıp bantladım.
kullandıkça gelişmeleri yazarım.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
orjinal filtereye ek olarak karbon filtre aldım. Mevcut filtrenin ortasında bosluga tam oturuyor iki filtre beraber çalışıyor.
Cihazı kullandıkça filtre ömrü hem gün olarak hemde % olarak geriye doğru sayıyor %100 filtre ömrü 291gün.
Filtre altında bulunan rfid sayesinde bu geri sayım isini yapıyor. Nette biraz gezinirken cihaz üzerimdeki eprom sıfırlama yontemini buldum.
Xiaomi Air Purifier filtre sıfırlama yöntemi
Öncelikle cihazın fişini çekiyoruz.
Arkasında bulunan butona basıli tutarak fişi takıyoruz.
Cihaz sıralı şekilde ötmeye başlayınca elimizi butondan çekiyoruz.
Açma kapama düğmesine basınca
Eprom uyarısı geliyor tekrardan ok tuşuna basınca cihaz çalışmaya başlıyor.
Fişi çekip tekrardan takınca cihaz filtre uyarısını %100 oluyor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()