Birkaç senedir linkteki ürünü kullanıyorum genel olarak memnum.
bu sene fanı ses yapmaya başladı söküp temizleyip yağladım ilk günkü gibi oldu karşılaştığım tek sorun buydu.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Niye pişman olayım hava nemlendiriciler mutlaka bozuluyor mu? Bak adam yıllardır kullanıyormuş.elektronik cihazlarda su yoğuşup bozunca aldığınıza pişman olursunuz sanki...
etrafındaki cihazları bozarsa ne olacak... yorumlarda kimse ne kadar risk oluşturur dememiş...Niye pişman olayım hava nemlendiriciler mutlaka bozuluyor mu? Bak adam yıllardır kullanıyormuş.
Adanada yazları ortalama nem %90etrafındaki cihazları bozarsa ne olacak... yorumlarda kimse ne kadar risk oluşturur dememiş...
Cihazdan çıkan buhar, cihaz yanına düştüğü için tam doğru ölçüm yapması beklenemez ama cihaz %60 ölçüyorsaBen de tam bunun Kanz olanını aldım birebir aynısı galiba. Şu an çalışıyor bir sorun yok gibi. Bende nem ölçer olmadığı için test edemiyorum cihaz nemi doğru ölçüyor mu acaba hiç kontrol ettiniz mi?
Adem abi o hava temizleme , virüs temizlemeydi.
Ancak Midea'nın bu ürünlerini düşünebilirler, klimada bu sonuç çıktıktan sonra nem almada heralde hayli hayli işe yarayacaktır sanıyorum.
Bir ampul kadar enerji harcamadan suyu soğuk şekilde buharlaştırıyor. Nem ayarı var istediğiniz konfora göre kendiniz ayarlıyorsunuz.etrafındaki cihazları bozarsa ne olacak... yorumlarda kimse ne kadar risk oluşturur dememiş...