antakya merkezTşk ederim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neresinden
gelin hoşgelirsiniz vallahi ben ciddiyim ayarlıyalımHatay'a, Hataylı @Outlierwit olmadan gelmezük![]()
antakya merkezTşk ederim ?
Neresinden
gelin hoşgelirsiniz vallahi ben ciddiyim ayarlıyalımHatay'a, Hataylı @Outlierwit olmadan gelmezük![]()
Hatay'a, Hataylı @Outlierwit olmadan gelmezük![]()
eh u sehle thoooantakya merkez
gelin hoşgelirsiniz vallahi ben ciddiyim ayarlıyalım

armutlu mahallesiBagrıyanık
Siz

emmim geliriz
künefeler bendenTepsi kebabı da benden olsun ?
Helvalar @Ado Hocadanİçli köfte, kebap, şırdan yada bumbar ve çay benden ?eh u sehle thooo
armutlu mahallesi
emmim geliriz
künefeler bendenHelvalar @Ado Hocadan
olur olurİçli köfte, kebap, şırdan yada bumbar ve çay benden ?

Mevsim Kış.![]()

Offfffff ama ayıp denen bir şey var
alın burdan yolluyorum o zaman.![]()

Kargo yapar yollarım Şerefin var abi yaOfffffff ama ayıp denen bir şey var![]()

Ozaman buraya Beklerim böyle peyniri felan sünüyor ya sıcacık ağzın yanıyor mmmm ohhh bee şireside bol oluyor missSoğur o, puanım sıfır.![]()

@teraspy Emmiyede ısmarlıyalım.@Umut Barış Şoklanmış var aslında şireyi döktünmü sıcak sıcak miss gibi oluyor ama tabiki orjinali gibi değil tat açısından.Ozaman buraya Beklerim böyle peyniri felan sünüyor ya sıcacık ağzın yanıyor mmmm ohhh bee şireside bol oluyor miss@teraspy Emmiyede ısmarlıyalım.
.avatar--xss { width: 21px; height: 21px; line-height: 21px !important; margin-right: 2px; } [IMG alt="Umut Barış"]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/764.jpg?1573316432[/IMG] @Umut Barış Şoklanmış var aslında şireyi döktünmü sıcak sıcak miss gibi oluyor ama tabiki orjinali gibi değil tat açısından.

)