A
Acemi Klimacı
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Delirtiyorlar adamı valla. Sıra beklemekten ölen hastalar olmuş daha önce. Ben 3 yaşımda iken yüzüme nescafe dökülmüş annem Antalya'da apar topar hastaneye yetiştirmeye çalışmıştı bu ne sıra yahu. 50 kişi Bekliyorsun en az acil durumum var diyorsun Hoppala gene yarım saat. İzmir e göz doktoruna gidiyorum İstanbul a halamlara gidersem orada göz doktorum var aslında oraya gitmem lazım ama orası uzak malum İzmir i tercih ediyorum. Benim gözler bozuk gözlük kullanıyorum da öyle bir sıra var ki maşallah tıklım tıkış ben daha önce saat sabah 10:30 da randevum vardı. Saat tam öğlen 1 oldu ben yeni içeri girdim. Anneannemin acil durumu vardı Çanakkale ye doktora gittiler bugün ardından Hoppala Bursa ya. Kolları yara bere mi dersin 3 ayda bir kortozona bağlıyorlar. Her hafta kalbi sıkışıyor. Bende de astım var sanırım kızartma kokuları beni tıkıyor. Yani demek istediğim şu özel hastane demek bir sürü para demek. Ee herkesin durumu bir değil. Bu gün sıra beklemekten Allah korusun Annem Anneannem ölebilirdi. Hadi beklediğine değse şimdi de eskiden ilaçların yüzde 80 i sigorta ödüyordu. Şimdi neredeyse yarısını ödüyorlar. 3 ayda bir kortozona bağla her hafta ilaç yazdır sıra bekle. Çok zor. Şu sıra meselesine bir el atmalılar.